Autor Zpráva
snazimse
Profil
Zdravím,potřeboval bych čas.redirect třeba na 30s.Klasický redirect není žádný problém.
Je to jednoduchý kod.Ale jde mi o čas.Zřejmě asi jedině přes JS,to půjde udělat.Radši bych přes PHP.Ale to asi nepůjde,si myslím.

Díky za vaše řešení.

<script>
window.location.href="http://neco.cz";
</script>
Martin02
Profil
snazimse:
Javascript:
<script type="text/javascript">
setTimeout('location.href="http://neco.cz"', 30000);
</script>

HTML:
<meta http-equiv="refresh" content="30; url=http://neco.cz">
okolojsoucí
Profil
header( "refresh:5;url=wherever.php" );
http://stackoverflow.com/a/6119499
snazimse
Profil
Díky všem za řešení!

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: