Autor Zpráva
pharaon.jh
Profil
potřeboval bych poradit, jak můžu dát 3 divy vedle sebe, aby jsem tam měl logo, název stránky a třeba kdy byly stránky aktualizovaný, v css to mám udělaný takto
#logo {
  float: left;
  width: 250px;
}
#nazev {
  margin-left: 250px;
  margin-right: 250px;
}
#aktualizace {
  float: right;
  width: 250px;
}
a v body jsem to udělal takhle
<div id="logo"><?php include ROOT . "logo.php"; ?></div>
<div id="nazev"><?php include ROOT . "nazev.php"; ?></div>
<div id="aktualizace"><?php include ROOT . "aktualizace.php"; ?></div>

když jsem udělal jenom logo a název tak se mi to zobrazilo vedle sebe, ale když jsem tam potom ještě přidal aktualizace tak se mi to zobrazilo o řádek níž,
tady je odkaz na stránku: http://www.pharaon.wz.cz/menu/nova_php_stranka
Str4wberry
Profil
Rozplavte i ten #nazev a snižte jeho margin, aby se vešel.
pharaon.jh
Profil
snížil jsem margin na 200 a míň, a je to furt stejný
juriad_
Profil *
V kodu musis mit napred vsechny divy, ktere plavou. A za nimi ten neplavajici.
pharaon.jh
Profil
už to de jak má díky, v body jsem dal nejdřív logo a pod nim je aktualizace a poslední název, s css jsem nic nedělal akorát jsem tam přidal větší šířku,
anonymníí
Profil *
pharaon.jh:
Máš monitor s horizontálním rozlišením 1280px, že? Tvé řešení není vhodné, zkus se mrknout i na jiném rozlišení (menším nebo větším).
pharaon.jh
Profil
toto jsem nikde na žádným monitoru nezkoušel, mám monitor 22", takže nevím jak to de na ostatních monitorech
Fisir
Profil
Reaguji na pharaon.jha:
nevím jak to de na ostatních monitorech
Stačí si zmenšit okno prohlížeče. Raději bych web kódoval v procentech, nebo se ti to může rozpadat:

Taurus
Profil
Fisir:
Raději bych web kódoval v procentech, nebo se ti to může rozpadat:

Rozpad závisí na kvalitě kódu, ne jednotek. Navíc bych řekl, že to, co je v pixelech, je víc pod kontrolou a není to tak gumově rozplizlé.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: