Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Renek Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 4. 2006, 15:08:22
Jasne. Nic osobniho :-)
Testoval jsem taktez shareware (CC studio - http://www.programmingmsaccess.com/ProductReviews/Code%20Charge%20Stud io%202%20Review.htm). Bohuzel neni free. Je to individualni. Ja ted pouzivam Quantu a NVU (nekdy BlueFish). Generatory mne nejak netahnou. Casto to dela spis binec nez to co ma :-) Je to spis vhodne pro vyuku nekam do skoly, kde ucitele ukazi, jak se tvori WEB. Nebo pro zacka, aby si udelal svou WWW stranku. Renek |
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
HonzaB Profil |
#2 · Zasláno: 12. 4. 2006, 11:16:10
Zdravím všechny přítomné. Rád bych Vás poprosil o radu. Dostal jsem za úkol udělat web stránky z předmětu aplik. software. Předem upozorňuji, že jsem čistě uživat a stránky jsem dělal poprvé. Stránky jsem si udělal v bluevoda a ten soubor má koncovku .bvp. Poraďte mi někdo prosím jak ten soubor dostanuna sweb.cz? už se o to pokoušim asi dva večery a stále mi to nejde. Dekuju, Začínám z toho být tak trochu už šedivý :-)
|
||
ppooler Profil |
#3 · Zasláno: 12. 4. 2006, 14:27:05
pročti si tuto diskuzi,je tam odpověď...
|
||
mr.cool Profil * |
#4 · Zasláno: 13. 4. 2006, 18:42:21
Jste teda fakt rychlí, já už BlueVodu používám skoro rok...(prej novinka)
To HonzaB: Je víc způsobů. Nejlehčí je asi dát Publish page in browser, a tam dát uložit jako .html... Nebo zobrazit, html kod, a přenýst ho do poznámkovýho bloku... |
||
Vladimír Profil * |
#5 · Zasláno: 14. 4. 2006, 10:10:36
V BlueVoda zkouším vytvořit vícestránkový web. Přemýšlím jak udělat, aby shodné grafické prvky na stránkách byly nadefinovány jen jednou. Např. záhlaví s tlačítky aby bylo sdílené pro všechny stránky. Jinak se při procházení stránek v prohlížeči musí natahovat celá grafika vždy znovu. Je potřeba to dopracovat v nějakém HTML editoru?
|
||
jáča Profil * |
#6 · Zasláno: 14. 4. 2006, 19:45:21
newim jak udělat v bluevoda kategorii....poraďte pls někdo.....
|
||
Časová prodleva: 10 dní
|
|||
O'Neill Profil * |
#7 · Zasláno: 24. 4. 2006, 10:41:05
Já jsem si to tak projížděl a testoval a něco jsem stvořil a dostal to i na web. Problém je (podívejte se sami www.nemesis-delta.ic.cz) v tom, že obrázky a všechno ostatní se v pohodičce načetlo ale obrázek pro tlačítka do menu se ne a ne zobrazit. Přepsal bych to v texťáku, bohužel to neumím. Pokud budete někdo vědět co s tím, tak mi dejte vědět sem nebo na EnterpriseD@seznam.cz
|
||
O'Neill Profil * |
#8 · Zasláno: 24. 4. 2006, 10:42:37
jej sorry - připletla se mi tam závorka - je to www.nemesis-delta.ic.cz
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
robii Profil * |
#9 · Zasláno: 29. 4. 2006, 21:24:52
To nezobrazování tlačítek mě taky straší pomozte někdo:(
|
||
Anonymní Profil * |
#10 · Zasláno: 30. 4. 2006, 17:01:33
Zdravím tak sem to taky našel ale vůbec me to nejde su na to asi fatk tupej můžete mě poradit kro po kroku jak to vytvořit když to totiž vytvořím a dám to na web tak mě kolem toho naskákají nějaký jiný znaky a různý věci nevíte jak to odstranit potřebuju poradit prosím pište sem nebo na ICQ 331-655-798 díky moc
|
||
salam Profil * |
#11 · Zasláno: 30. 4. 2006, 19:33:51
tak tenhle programek je upe nejlepsi kouknete co jsem s nim vytvoril www.salam.ic.cz
|
||
koudi Profil |
#12 · Zasláno: 30. 4. 2006, 19:38:39
|
||
Max-ayne Profil * |
#13 · Zasláno: 2. 5. 2006, 23:41:59
Tak tak koukam .... drsne si to tu davate .ja BV pouzivam asi uz od minuliho zari... je to drsnej vo.b s prevodem formatu ... ja to hazu pres pspad a tam to upravim ...jak tlacitka ,obrazky tak dalsi blbustky a sem spokojen......nekde sem cetl i o prevodniku .bvp na .htm ,ale zas tak zhavy bych to nevidel...
|
||
Časová prodleva: 24 dní
|
|||
Novák Profil * |
#14 · Zasláno: 27. 5. 2006, 11:03:02
Program je dobrý,ale samozřejmě nějaká úprava kódu je třeba,ale základy html za 2 hodiny snad každý pochopí.
|
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
holuša Profil * |
#15 · Zasláno: 5. 6. 2006, 16:55:39
čus,potřeboval bych poradit.Jak mám V BlueVoda propojovat stránky hypertextem?Odepište prosím na můj mail: MrKolouchvseznam.cz
předem díky Radek |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
natalia Profil * |
#16 · Zasláno: 9. 6. 2006, 19:35:29
Dobry den chcela by som sa spytat ci sa neda take nieco ako vytvorit si web v Blue vode a potom to prekopirovat na vlastnu stranku?alebo aspon tie subory.Chcela by som si usetrit pracu,viete moc sa v html a podobnych zalezitostiach nevyznam, a tak by som bola velmi rada keby mi niekto vysvetlil ci vobec mam pracovat s blue vodou a ak nie tak aky program-kvalitny:-) mam na tvorbu web stranky pouzit.Vopred Ďakujem za odpoveď:-)
|
||
ravafol Profil * |
#17 · Zasláno: 9. 6. 2006, 20:53:47
Natalia - po stvoreni v Bluevode stlac prave tlacidlo mausa a dole otvor kod. Ctrl-A a ctrl-C. Otvor text editor a ctrl-V. Potom len ulozit ako a kde len chces. Nezabudni na koncovku html alebo htm. Dalej sup ho na web cez FTP clienta. No a delej uz len kukat na webe.
|
||
ravafol Profil * |
#18 · Zasláno: 9. 6. 2006, 21:03:21
Natka - este ak nechces zobrazovat trapne okienka windowsu pri obrazkoch, vloz na zaciatok kodu v text editore nasledujuce: <META HTTP-EQUIV="imagetoolbar" CONTENT="no">[b][/b] samozrejme nezabudni pre dobre zobrazovanie pismenok nasledujuce: prave tlacidlo mausa - page properties - kolonka character set a tam dopis: windows-1250
|
||
natalia Profil * |
#19 · Zasláno: 10. 6. 2006, 12:32:56
ravafol-myslim ze som to pochopila,no neviem najst ten text editor.navigoval by si ma pls,kam mam ist ak sa k nemu chcem dostat?:-)
|
||
ravafol Profil * |
Natka - otvor si nejaky dokument kde to chces uloziť, stlac pravy maus - novy - textovy dokument " alias: editor "
Ak chces este nieco pomoct napis na ravafol@ravafol.sk lebo nechodim sem casto. http://www.ravafol.sk/kontakt.htm |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0