Autor Zpráva
laz13
Profil *
Zdravím

Konkrétny prípad:

www.sagya.eu/index.php?pg=sagya-online-bestellung-0

zadajte aspon v jednom policku mnozstvo 1.

v ďalšom kroku su dva SUBMIT inputy, otázka znie: PRECO PO STLAČENÍ ENTER NA KLAVESNICI PRI PISANI V TEXT-INPUTOCH sa AUTOMATICKY BERIE DO UVAHY TLACÍTKO ZURUCK? a nie WEITER?

Chcel bysom aby sa na ENTER nacital další krok a nie krok späť. pozn.( Z-INDEX mi nepomohol )


TOTAL DIKEC
blaaablaaa
Profil
laz13:
Obe tlacitka maji type=submit, pouzije se tedy prvni z nich.
Napadaji me moznosti, jak to resit:
- odchytavat si enter v polozkach formulare a odeslat pak "spravnym" inputem
- prehodit v html poradi tlacitek a obalit je do divu, kteremu das float: right
- tlacitko zpet neresit odeslanim formulare, ale napr. odkazem stylovanym jako tlacitko (imho nejlepsi reseni)
laz13
Profil *
blaaablaaa

wow SUPER, vdaka.... o to posledne riesenie som sa uz zaujimal, ale je mierne zlozitejsie nie? vlastne zavysle od js, ne?

To posledne riesenie ak by ste este trochu rozvynul :) cize presny navod? :) vrela vdaka


Laco
laz13
Profil *
blaaablaaa:

Jaaj , sak tlacitko mimo formular, Janse :) .... niekedy idem na to komplikovane pak, nevidim to jednoduchsie riesenie.... jaaj vlastne nie, lebo tlacitko SPAT musi prenasat zadane udaje tak istko kedze kvoli tomuto malemu formularu neukladam zadane data nikam, medzi krokmi ich prenasam postom v url.... preto... ok, skusim to float right ... vrela vdaka. :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: