Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
sl4gon Profil |
#1 · Zasláno: 29. 5. 2014, 21:14:27
Ahojte chalani prepáčte že vás znova otravuje min. tému ste mi neskutočne pomohli ďakujem .... ale mám ešte jednu otázku
![]() |
||
Sennin Profil |
#2 · Zasláno: 29. 5. 2014, 21:20:13
Nazdar sl4gon
povedzem, že to máš v html označené ako <div class="header"> .... </div> No a do Css si pridáš len .header { .. ... background: url(cesta/k/obrazku.xx); nasmiesto background: #fff alebo white; alebo namiesto background-color: #fff alebo white; } Samozrejme ja neviem odhadnúť z obrázka v ako stave máš kód stránky v html a css takže je to nabúchané odhadom. |
||
Fuky Profil |
#3 · Zasláno: 29. 5. 2014, 22:02:15
Sennin:
Hlúposť. Namiesto: background: url('subor/obrazok.png'); má byť: background-image: url('subor/obrazok.png'); |
||
Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 29. 5. 2014, 22:09:27
Fuky:
„Hlúposť.“ Proč? Sice mezi background: url('subor/obrazok.png') a background-image: url('subor/obrazok.png') je rozdíl, ale já, až na výjimky, používám používám background .
|
||
juriad Profil |
Fuky:
Hloupost. Hodnotou vlastnosti background je: buď inherit ,
nebo v libovolném pořadí alespoň jeden z: barva, obrázek, opakování, přichycení, pozice. Tedy background: url('subor/obrazok.png'); je perfektně validní.
Gramatika zápisů vlastností v dokumentech W3 je popsaná zde. |
||
sl4gon Profil |
#6 · Zasláno: 29. 5. 2014, 22:24:11
Chalani ja vám tu kľudne môžem dať aj celý index1.html a css lebo ja keď som to skúšal tak obrazoj mi to hodilo za ten maličky text k obrazkom ako pozadie nebolo biele ale bol tam ten ten obrázok v každom tom malom štvorčeku.
|
||
Sennin Profil |
#7 · Zasláno: 29. 5. 2014, 22:25:15 · Upravil/a: Sennin
Fuky:
„Hlúposť.“ Neviem prečo by to mala byť hlúposť ja background: url('subor/obrazok.png'); berem ako universal i pre farbu ako aj pre obrazky i keď na farbu som sa nachýlil na background-color: #fraba; sl4gon tak sem radšej hoď buď kód ktorý dúfajme nebude na height: 1920px :) alebo odkaz |
||
jenikkozak Profil |
#8 · Zasláno: 30. 5. 2014, 08:58:20
sl4gon:
„Chalani ja vám tu kľudne môžem dať aj celý index1.html a css“ Raději sem vlož odkaz na živou ukázku. |
||
sl4gon Profil |
#9 · Zasláno: 30. 5. 2014, 09:08:06
www.hotelmalta.yw.sk a keď prídem z praxe tak by som vám to hodil ak by to bolo potrebné :)
|
||
Sennin Profil |
#10 · Zasláno: 30. 5. 2014, 10:07:13
sl4gon:
Do css si namiesto #banner { background: #fff; text-align: center; padding: 4.5em 0 4.5em 0; } background: url(tvoj/obrazok.xx) no-repeat; text-align: center; padding: 4.5em 0 4.5em 0; background-size: 100%; z-index: 3; daj aj obrázok aby sme vedele aký je to rozmer :) |
||
sl4gon Profil |
Tak zmenil som to ale stalo sa mi s ňou toto
![]() A obrázok tam bude asi tento http://oi57.tinypic.com/neusg0.jpg :) |
||
Sennin Profil |
#12 · Zasláno: 31. 5. 2014, 10:10:37
sl4gon:
Nech sa páči Živá Ukážka , že je to funkčné |
||
sl4gon Profil |
#13 · Zasláno: 31. 5. 2014, 10:15:02
Kurnik to si ako dokázal že tebe to ide a mne nie ????? .... a takto sa chcek spýtať dalo by sa to aj tak že tie Newly Opened a Only one bacony by tam ostali tie karty obldžníčky :D ale bol by ten obrázok po celom roztiahnutý aj tie medzeri by boli vyplnené celým jedným obrazkom ??? :)
|
||
Sennin Profil |
#14 · Zasláno: 31. 5. 2014, 10:19:20 · Upravil/a: Sennin
sl4gon:
„Kurnik to si ako dokázal že tebe to ide a mne nie ????? .... a takto sa chcek spýtať dalo by sa to aj tak že tie Newly Opened a Only one bacony by tam ostali tie karty obldžníčky :D ale bol by ten obrázok po celom roztiahnutý aj tie medzeri by boli vyplnené celým jedným obrazkom ??? :)“ Skús pozrieť Toto Ešte aby som nezabodul ak budeš riešiť responsive design tak to body uprav takto body { background: url(http://oi57.tinypic.com/neusg0.jpg); -webkit-background-size: cover; -moz-background-size: cover; -o-background-size: cover; background-size: cover; color: #5b5b5b; font-family: 'Source Sans Pro', sans-serif; font-weight: 300; } |
||
sl4gon Profil |
Sennin ide to super ďakujem krásne :) keby som niečo potreboval tak to tu ešte napíšem ešte raz ďakujem :)
Našiel som to ako to zmeniť :) Ďakujem aj tak :) |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0