Autor Zpráva
Petr Řeháček
Profil
Zdravím, chtěl bych se zeptat, proč mi nejde zobrazit video na stránkách, psal jsem to všemi možnými způsoby a pořád nic..:(
Zkoušel jsem to takhle :

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/rJD3dEKfF2M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

i takhle :

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube-nocookie.com/v/rJD3dEKfF2M?hl=cs_CZ&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube-nocookie.com/v/rJD3dEKfF2M?hl=cs_CZ&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

a vždycky se mi objevil jen bílý obdélník, jen u toho prvního způsobu se mi na obdélníku objevilo : soubor nebo adresář se nepodařilo nalézt..
Víte někdo co s tím? děkuju..:)
Bubák
Profil
Soubor s uvedeným kódem máš na serveru (alespoň softwarovém), nebo zkoušíš ze souboru na disku?
Pokud zkoušíš ze souboru na disku, uprav cestu k souboru.
src="http://
Petr Řeháček
Profil
ježiš já si toho nevšiml, že to tam chybí .. díky moc..:)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: