Autor Zpráva
jsemrebel
Profil *
Nevíte o nějakém návodu pro nováčky, když chci udělat stránkování, ale nevím jak funguje databaze? Chtěl bych udělat stránkování na svůj web, ale jsem uplně stracenej, tak bych rád věděl kde hledat. Googlil jseme několik hodin česky i anglicky, ale nic z toho jsem nechápal
Taps
Profil
jsemrebel:
http://crazydog.cz/blog/php-scripty/nekonecne-strankovani-v-php/
http://backup.rjwebdesign.cz/Blog/PHP/20091228-Strankovani-Dynamicky-Stred-Aneb-Ustupujici-Cisilka
phpnevyznalec
Profil *
Taps:
Díky, ale už jsem si to našel na youtubu. btw to od Crazy doga jsem zkoušel, ale nijak jsem to nechápal, neni tam žádný vysvětlení, na konec jsem to udělal bez databáze
lionel messi
Profil
phpnevyznalec:
na konec jsem to udělal bez databáze
Mne s databázou dobre funguje toto riešenie: programujte.com/clanek/2009110900-jednoduche-strankovani-v-php

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: