Autor Zpráva
Ján Barča
Profil
zdravím,
kto by mi vedel poradiť s následujúcim kodom. Potreboval by som udržovat dynamicky text na konkrétnych súradniciach webovej stránky. Text sa automaticky zoomuje podľa veľkosti okna a udržuje svoju poziciu voči pozadiu. Všetko funguje až na jeden detail. Po automatickom rehreshi stránky (ktorý je nastavený v index.php) dynamicky text vždy poskočí na nulové súradnice do ľavého horného rohu stranky (týka sa to firefoxu aj chromu. u firefoxu je to horsie).
odkaz na ukážku: http://barcaj.php5.sk/

vďaka za každú radu...
Fisir
Profil
Reaguji na Jána Barču:
I v Exploreru. Zkus nastavit pozici přímo divu #responsecontainer a ne dynamicky načítanému obsahu.

udržuje svoju poziciu voči pozadiu
Neudržuje. Zkus okno zmenšit vertikálním směrem.
Ján Barča
Profil
dik za odpoveď. mal si na mysli zrušiť response.php a jeho obsah prehodiť do index.php? a pozície nastaviť potom priamo v index.php -> #responsecontainer? Nefunguje to korektne,chova sa to divne. mohol by si byť prosím konkrétnejši. uviesť príklad. o tom vertilkalnom smere viem. vdaka za radu.
Fisir
Profil
Reaguji na Jána Barču:
Nechat to tak jak to je, jen smazat stylovací atribut u obsahu v response.php a místo toho napozicovat přímo #responsecontainer. Ukázka.
Ján Barča
Profil
dik za ochotu, ale stále nerozumiem ako možem napozicovat priamo v #responsecontainer viac ako jeden div. potrebujem totiž zobrazovať asi 30 rôznych divov na stránke na rôznych pozíciach.skusil som čo si radil zatiaľ s jedným divom, ale nefunguje ani to.
1. V response.php som smazal stylovací atribut takto: <div> <?php echo $T_EXT;?> </div>.
2. A v index.php som napozicoval #responsecontainer takto: <div id="responsecontainer" style="color:#00ff33;"> </div>.
3. Ďalej som doplnil pozíciu do jposition.js takto: AssignDivPosition('responsecontainer', 0.45, 0.58);

Myslel si to takto? Ak možeš uveď prosím podobným spôsobom kde a čo, nahradiť čím. Vďaka.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0