Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Punk4 Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 11. 2005, 20:10:29
Sakra mam problém... zas nějak moc se v tom nevyznám , ale urobil jsem menu (z poloviny z takovýho příkladu někde na nějakym webu) , chci se to naučit hlavně...
mno k věci... celý jsem ho zprovoznil , tak aby se to dobře zobrazovalo, vše šlape jenže to celý menu potřebuju přesunout na střed a když dám align center do <div id="menu" align="center"> tak se to celý posune , prostě to tak nejde... klidně si to zkuste.. http://www.tridasekunda.ic.cz/ods/menu.html potřebuju radu jak to tam přesunout , normálním <center> to samozřejmě nejde... :) |
||
Devil Profil * |
#2 · Zasláno: 30. 11. 2005, 21:47:39
hehe takové problémy ... posuň to přes style a přes pixely...to pude stopro ... např normal v tagu toho menu das style="position:absolute;left = Cislopx;" (prostredek bude tak 225px)
|
||
Timy Profil |
#3 · Zasláno: 30. 11. 2005, 23:33:32
|
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 1. 12. 2005, 00:02:49
posuň to přes style a přes pixely...to pude stopro ... např normal v tagu toho menu das style="position:absolute;left = Cislopx;" (prostredek bude tak 225px)
No fujtajbl :o( |
||
bitbit Profil |
#5 · Zasláno: 1. 12. 2005, 07:53:07 · Upravil/a: bitbit
v CSS #menu zmen na
#menu { clear: right; font: 0.83em Verdana, sans-serif; width: 50%; margin-left: auto; margin-right: auto } a melo by to bejt priblizne uprostred. Záleži na tom jak je to menu široky. Jo a neslo ti to posunout proto, ze tam mas width:100% No a jeste pokud v IE to nebude na stredu tak do CSS dej jeste body { text-align: center; } |
||
bitbit Profil |
#6 · Zasláno: 1. 12. 2005, 07:57:05
Jo to
width: 50%; zmen na pravou sirku toho menu a bude to presne na stredu. |
||
Punk4 Profil * |
#7 · Zasláno: 1. 12. 2005, 17:22:11
Jenže to ten problém neřeší , to se mi právě povedlo taky dostat na střed , jenže potom se mi zobrazuje i pod menu na středu zase té celé délky vyhraněné pro podmenu toho buttonu... Já potřebuju aby podmenu začínalo vžycky tam , kde začíná button ale pod nim samozřejmě...
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0