Autor Zpráva
Huppicek
Profil
Zdravím, stáhl jsem si lightbox vše funguje ok, ale mám tak 1000 fotek a nechci to vypisovat po jednom. Snažil jsem si udělat script pomocí globe, bohužel nějak nefunguje. Tak bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá funkční scriptík na vypisování všech obrázků ze složky. Děkuji za odpovědi.
Huppicek
Profil
Tak už jsem to dal nějak dohromady, ale chtěl bych se zeptat jestli se dá do glob přidat ještě jedna cesta k těm normálním obrázkům. Ještě se mi nezobrazují obrázky s diakritikou, dá se to nějak opravit pomocí utf8 nebo to musím přepsat. Děkuji za odpovědi.

foreach (glob('......./small/*.jpg') as $small)
Huppicek
Profil
Tak už jsem to celé dal dohromady :D. Už mi dělá akorát problém ta diakritika těch fotek. Pomůže mi někdo ? :(
Marschmallow
Profil
Huppicek:
Diakritika fotek? Myslíš názvy?


Ukládáš skripty jako UTF-8 a deklaruješ ho v hlavičce souboru?
Huppicek
Profil
Ano


Ale, už jsem našel program, který všechny fotky přejmenuje, takže už asi nic nepotřebuji :)
Marschmallow
Profil
Huppicek:
Poslal bys nám sem ten program? Třeba bude mít někdo podobný problém.
Huppicek
Profil
Marschmallow:
Jmenuje se Zoner Photo ;)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: