Autor Zpráva
Rubi_CZ
Profil
Zdravím, dělám galerii na jednom webu, ale narazil jsem na problém na horších rozlišeních a na mobilech. O přidávání obrázků se stará php script, ale o to nejde. Jde o to že v #obsah je definice: min-height: 850px;. A aby fotky byli vedle sebe v #imgbox je definice: float: left; (imgbox je div co uvádí jak se zobrazuje fotka) A když to je takto tak to na mojem starším notenooku vypada takto: www.skajpuj.cz/kap/screen.png A když oddělám to float: left tak se to ukazuje normalně, akorát to je všechno pod sebou a to je blbý... Předem děkuji za pomoc :)
Odkaz na galerii:http://skajpuj.cz/kap/galerie/t2014.php
Radek9
Profil
Rubi_CZ:
Používáš float, ale neznáš clear?

A aby fotky byli vedle sebe v #imgbox je definice
Na stránce by se ID mělo vyskytovat maximálně jednou (protože je to unikátní identifikátor). Proč nepoužíváš třídy?
mimochodec
Profil
Rubi_CZ:
Neptáš se na to, ale přesto: ty náhledy jsou nepoužitelně velké. Ta stránka má 15 MB. U každé fotky si vyrob zmenšený náhled. Běžně se to dělá.
Rubi_CZ
Profil
Jj, bude tam script že z každé fotky bude ještě meněí náhled, neví někdo jak mám teda udělat aby se to ukazovalo dobře ? :)
Radek9
Profil
Rubi_CZ:
Odpověď jsem ti už poslal v [#2]. Použij prvek s vlastností clear.
Bubák
Profil
Přečti si http://jecas.cz/float, v článku je popsáno, proč k popisovanému chování došlo a několik možností, jak ukončit obtékání, clearování.
Rubi_CZ
Profil
Tak jsem dal clear: both; do paticky, tim padem už to nezasahuje do paticky, ale porad to je pod body :( Už nwm kam to mam dat :(
Radek9
Profil
Rubi_CZ:
Dej to pod to, co chceš vyčistit. Tedy pod ty imgboxy.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: