Autor Zpráva
Sobky
Profil
Dobrý deň!
Prosím Vás dá sa vytvoriť súbor tak, že ho napíšem v administrácii a potom mi ho uloží do nejakej zložky ako xyz.php/html?
mimochodec
Profil
1. Vytvoříš formulář, ve kterém bude patrně textarea.
2. Formulář namíříš na php stránku, která načte odeslaná data z $_POST
3. Na http://cz1.php.net si najdeš vhodnou funkci, pravděpodobně http://cz1.php.net/manual/en/function.fwrite.php
4. Jestli na tebe vypadne chybová hláška a bude obsahovat slovo "permission", nastavíš si pro příslušnou složku práva k zápisu z ftp klienta nebo pomocí http://cz1.php.net/manual/en/function.chmod.php
juriad
Profil
Nebo stačí funkce file_put_contents, která je jednodušší.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0