Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
stein24 Profil |
Zdravím,
jsem začátečník a bohužel už si nevím rady, vyzkoušel jsem snad vše a pořád mi to nedělá co chci. Mám vypsanou tabulku z DB a u každého řádku je checkbox. Po zaškrtnutí a odeslání bych rád vypsal pod tabulku danou hodnotu z tabulky. Mohli byste mi prosím poradit? částečný kód tabulky: <td><?php echo($text["cislo_vykresu"]);?></td> <td><?php echo($text["nazev_vykresu"]);?></td> <td> <input type="checkbox" name="check_vyber[]" value="<?php echo($text["cislo_vykresu"]);?>" > </td> if(isset($kapacity)) { if(isset($_POST['check_vyber']) and $_POST['check_vyber']=='".$text["cislo_vykresu"]."' ; { for ($i = 0; $i < count ($check_vyber); $i++){ $dotaz= "SELECT*from polotovary WHERE cislo_vykresu ='". $check_vyber[$i]."';"; $vysledek = pg_query($dotaz)or die ( pq_error()); while ($radek = pg_fetch_array ($vysledek)) { extract ($radek ); echo "<tr><td width=\"10%\">"; echo $text["cislo_vykresu"]; echo "</td></tr>"; } } } } |
||
Jan Tvrdík Profil |
stein24:
Dej to číslo jako klíč pole check_vyber , tedy:
<input type="checkbox" name="check_vyber[<?php echo($text["cislo_vykresu"]);?>]"> A pak v PHP array_keys($_POST['check_vyber']) |
||
stein24 Profil |
Jan Tvrdík:
Sorry, ale jsem začátečník. Kam mám přesně vložit array_keys($_POST['check_vyber'])? Případně jak by vypadal celý PHP kód? Předem děkuji.... |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0