Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tozi Profil |
Ahojte,
potreboval by som striedať background tr (even, odd v tabuľke. Skúšal som gradient aj pomocou css,ale problém v chrome bol tiež. Už som to raz vyriešil, no pri inej stránke...Len si neviem spomenúť pri akej :) Momentálne css vyzerá asi takto: .views-table tr:nth-child(odd) { background: #ffffff; background: -moz-linear-gradient(left, #ffffff 0%, #C8C8C8 100%); background: -webkit-gradient(linear, left top, right top, color-stop(0%,#ffffff), color-stop(100%,#C8C8C8)); background: -webkit-linear-gradient(left, #ffffff 0%,#C8C8C8 100%); background: -o-linear-gradient(left, #ffffff 0%,#C8C8C8 100%); background: -ms-linear-gradient(left, #ffffff 0%,#C8C8C8 100%); background: linear-gradient(to right, #ffffff 0%,#C8C8C8 100%); filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#ffffff', endColorstr='#C8C8C8',GradientType=1 ); } .views-table tr:nth-child(even) { background: #C8C8C8; background: -moz-linear-gradient(left, #C8C8C8 0%, #ffffff 100%); background: -webkit-gradient(linear, left top, right top, color-stop(0%,#C8C8C8), color-stop(100%,#ffffff)); background: -webkit-linear-gradient(left, #C8C8C8 0%,#ffffff 100%); background: -o-linear-gradient(left, #C8C8C8 0%,#ffffff 100%); background: -ms-linear-gradient(left, #C8C8C8 0%,#ffffff 100%); background: linear-gradient(to right, #C8C8C8 0%,#ffffff 100%); filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#C8C8C8', endColorstr='#ffffff',GradientType=1 ); } |
||
Bubák Profil |
Na odkázané stránce není žádná tabulka ani element a třídou
views-table .
Podle popisu jde o známý problém Chrome, kdy pozadí není vykreslené pro řádek tabulky, ale pro buňky. Pokud vím, tak jediným řešením je workaround, česky řečeno, udělat to jinak. |
||
tozi Profil |
#3 · Zasláno: 19. 9. 2014, 10:09:36
Jo,už som to poriešil inak. :) Vďaka
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0