| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Jakub0202 Profil |
#1 · Zasláno: 20. 9. 2014, 10:25:07
Dobrý den
Vzhledem k mým html "skills" které jsou poměrně dosti bídné jsem nucen zde napsat o radu zkušenějších. Vytvořil jsem kvíz pomocí této stránky: http://www.founderweb.com/quiz_generator/, na konci mi to hodilo head kód a body kód, obojí jsem hodil do článku a vzniklo tohle: http://www.riddles-answers.com/easy-riddles-and-answers/53-riddles-quiz. Vše je jak bych si představoval, jen pokud kvíz vyplníte a chcete vědět výsledek, hodí to chybnou stránku a to proto, že musím hodit ještě někam tohle (odpovědi): You_did_it!.html You_failed.html Přesněji mi to radí: Upload Result Pages... Upload a page for each of your results with the following filenames. Remember to upload these results in the same directory as your quiz! You_did_it!.html You_failed.html A já absolutně netuším kam napsat ty dvě html položky, aby kvíz fungoval 100%. Děkuji mnohokrát za jakoukoliv odpověd a předem se omlouvám že zdejší inteligenci otravuji tímto až stupidním dotazem, takto při sobotním dopoledni. |
||
| Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 20. 9. 2014, 10:36:05
Není třeba je nikam psát, stačí je nahrát na web (nebo si vytvořit vlastní). Ten formulář je pak přesměrován na www.riddles-answers.com/easy-riddles-and-answers/You_failed.html, když tam bude daná stránka, zobrazí se.
|
||
| Jakub0202 Profil |
No, k tomu ale potřebuji vytvořit složku: easy-riddles-and-answers do které pak hodím ty html, ale jakmile mám tu složku easy... tak mi to pak hází chybu na webu, protože to nečte ten článek ale jakousi složku z ftp a já nevím jak tohle obejít.
Lépe řečeno... V ftp jsem udělal složku easy-riddles-and-answers, do níž jsem přidal html soubory, teď mi to ukazuje výsledek testu jak jsem předtím chtěl, ale stránku /easy-riddles-and-answers ne, protože to čte tu složku z ftp. Absolutně mi došly nápady. |
||
| Alphard Profil |
#4 · Zasláno: 20. 9. 2014, 12:04:57
Jestli máte web na Apache, můžete dát to .htaccess přesměrování
Redirect 301 /easy-riddles-and-answers/You_failed.html vase-stranka |
||
| Jakub0202 Profil |
Já se omlouvám, ale tohle jsem vůbec nepochopil :/ Jak to myslíte?
|
||
| Marschmallow Profil |
#6 · Zasláno: 20. 9. 2014, 12:41:20
Jakub0202:
Podívej se na JPW na Soubor .htaccess |
||
|
Časová prodleva: 12 let
|
|||
0