Autor Zpráva
vodys
Profil *
Dobrý den,
byl by někdo tak ochotný a hodil mi sem jednoduchý kód, který bude při změně hodnoty url měnit text?

Jde mi o to, že mám nějakej vstupní formulář o dvou polích.
1. Email
2. Odkaz

Při vyplnění dejme tomu:
1. Email: něco@něco.cz
2. Odkaz: nejaky.clovek

Výstupní hodnoty by tedy měly být http://něco.cz/?user=nejaky.clovek

Pokud však na tu stránku dojdu, chci aby se na té stránce v textu objevoval email který si zvolil.
Napříkad v textu:

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur: něco@něco.cz. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Nevím absolutně žádnou správnou cestu k tomuto, pomůžete prosím?
Díky
Marschmallow
Profil
vodys:
Pokud ten formulář odesíláš pomocí POST, tak lze jednoduše vypsat proměnnou <?php echo $email; ?>. Ve formuláři pak bude: <input type="text" name="email">
vodys
Profil *
Dobře, změnu textu máme, ale jak to vyzkoumat se změnou odkazu aby byla změna permanentní?
Při odeslání formuláře by to již mělo vyhodit nový zvolený odkaz, kde by již byla změněná hodnota emailu.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0