Autor Zpráva
smid83
Profil *
Dobry den mužete mi nekdo poradit s příkazem v htaccess

nasel jsem mojí starou adresu na google
www.pornopum.com/phpvidea/vse.php?jaz=cz&kategori=videa&mix1=vse&jazyk=en&chyba=odkaz&od=1&partner=1&div=1

jejich tam mnohem vic a piše mi to ze stranka nemuze byt nalezena to je vpořadku

Ja se ptam na toto jak mam napsat htaccess aby mi ty vsechny url co tam mají /phpvidea/ přesměrovali přímo na hlavní stránku www.pornopum.com

jde to nějak?předem děkuji.
lionel messi
Profil
smid83:
Zase odkaz na škodlivú stránku, hmmm, čo s tebou? Asi urobiť neklikacie…
Prikladám dôkaz.
Moderátor Davex: Všechny odkazy odstraňuji. Podle Yandexu se ze stránky šíří Malware.

Ale skús takto:
RewriteEngine on
RewriteBase /phpvidea/
RewriteRule (.*) http://www.pornopum.com [R=301]
smid83
Profil *
dik moc hned to vyzkousim


ale nevim co mate pořad stou skodlivou strankou kontroloval jsem to přez 3 antiviraky a nic jsem nenasel a muj spravce serveru to kontroloval take me to nic neukazuje přez ruzny vyhledavace mozny je ze tam je nejaky skript ktery vas prohližec nepřekousne potom je jasny ze pise takovi hlouposti
jinak to nevidim


Tak to nefunguje dal jsem to tak jak si psal
pak sem dal normalne www.pornopum.com a piše mito chybu smyčky tak co je špatně?


Smyčka při přesměrování
juriad
Profil
smid83:
Musíš to dát do adresáře phpvidea; pak přesměruje vše, co by bylo v tom adresáři.

Nebo do hlavního adresáře dej toto:
RewriteEngine on
RewriteBase /
RewriteRule ^phpvidea/.* http://www.pornopum.com [R=301]
smid83
Profil *
do adresaře phpvidea to dat nemohu protože uz davno neexitije akorat google tu adresu pořad ve vyhledávaní existuje proto to potřebuju přesměrovat.
Kubo2
Profil
smid83:
Vytvor ten adresár a umiestni .htaccess do neho.
smid83
Profil *
ja jsem zkusil toto jak napsal jurai

do kořenoveho adresaře s htaccess jsem napsal toto
RewriteEngine on
RewriteBase /
RewriteRule ^phpvidea/.* http://www.pornopum.com [R=301]

bude to teda stacit ?nebo musim teda vytvořit novej htaccess v novym adresaři phpvidea?
lionel messi
Profil
smid83:
nebo musim teda vytvořit novej htaccess v novym adresaři phpvidea?
Musíš.
Marschmallow
Profil
smid83:
nebo musim teda vytvořit novej htaccess v novym adresaři phpvidea?
Ano musíš. A pak do něj vlož kód v [#2].
smid83
Profil *
Dobře ja to tak udělam diky
,chtěl bych se jeste zeptat aby se mi tohle příště uz nemohlo stát jde nejak do hlavniho htaccess dat aby to přesmerovalo na www.pornopum.com kdyz tam bude jen chybny kod 404 nebo 500 atd ?takhle by to přesmerovalo vše co je chybny šlo by to?
juriad
Profil
Nastuduj: http://httpd.apache.org/docs/2.2/mod/core.html#errordocument
lionel messi
Profil
smid83:
Prosím, prečítaj si http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=1&topic=96004 a nevkladaj klikací odkaz.

Zároveň opäť žiadam mmmoderátora o úpravu odkazu v [#10] na neklikací.
Marschmallow
Profil
smid83:
jde nejak do hlavniho htaccess dat aby to přesmerovalo na www.pornopum.com kdyz tam bude jen chybny kod 404 nebo 500 atd ?

Ano, použij v .htaccess
ErrorDocument 404 /index.php
ErrorDocument 500 /index.php

Pro „rozbíječ“ odkazů stačí dát za druhé „w“ hranatou závorku, vykřičník a uzavřenou hranatou závorku. Bez mezer: [ ! ]
smid83
Profil *
to staci dat pouze toto?
ErrorDocument 404 /index.php
ErrorDocument 500 /index.php
a přesmeruje se to na hlavní stránku ?
to se mi zda nejak moc jednoduche ale vyskoušim to

a nerozumim očem mluvíš ?co toje ten rozbíječ a kčemu slouží a kde najdu to druhé w
Marschmallow
Profil
smid83:
a nerozumim očem mluvíš ?co toje ten rozbíječ a kčemu slouží a kde najdu to druhé w
Kvůli té Tvé zavirované stránce... Ale snad to vyřeší mmmoderátor.

Moderátor Davex: Moderátora stačilo zavolat jednou v [#12].
smid83
Profil *
nezlob se ale ted doopravdy nevim očem mluvis ptal jsem se napřesmerovaní a pak najednou mluvis onejakym druhym w mmmoderátor a vubec neřekneš co to ma znamenat nebo kde to najdu jak to mam zapojit atd
Davex
Profil
smid83:
Což takhle místo odkazu na nebezpečnou stránku zkusit odkaz na nějakou bezpečnější? V příkladech se používá www.example.com a nemusíš odkazy nijak rozbíjet. Aby se na této diskusi adresa s www na začátku nepřevedla na odkaz, tak se musí zapsat v této podobě: w[!]ww.example.com.
smid83
Profil *
Jo takhle aby ten odkaz se nezobrazoval zde oto jde tak to jo ja myslel že to je zase nejakej kod okterym nevim.
Steně pořad nechapu očem mluvite stou nebezbecnou strankou ?ty me stranky jsem zkoušel přez eset a nic mi to nenašlo a když jsem nekdy kliknul na fakt nebezbecnou stránku tak mi to eset hned hlasil tak nevm kde to nebezpecí vydíte u me je to vše v pořádku zkotroloval jsem tu stranku jeste zvlast a pořad nic .

Jinak vam dekuju pouzil jsem toto

ErrorDocument 404 /index.php
ErrorDocument 500 /index.php
a vypada to že to funguje snad uz to googlemu bude stacit jeste jednou diky
Marschmallow
Profil
smid83:
Není zač. Jinak s tím virem to řešit nemusíš. Šlo jen o to, abys na tuhle diskusi nevkládal (a nejen ty) klikatelné odkazy na zavirované stránky.
smid83
Profil *
ok
smid83
Profil *
Všechno mi funguje jak jste mi poradily děkuju ale vyskytl se mi ještě jeden problém jestli nevíte co s tím

mam zkrácenou doménu třeba

www.example.com/vse-player=3614196?
original
RewriteCond %{HTTP_HOST} www.example.com
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(.*)
RewriteRule ^(.*)-player=(.*) video/videoplayer.php?logo&vyhledavac&play=en&struktura=1&cat=$1&od=1&jazyk=en&ram=1&chyba=odkaz&videoplayer=$2 [QSA]
a šlo by nějak udělat že když číslo ve www.example.com/vse-player=3614196? už nebude existovat tak aby se mi to přesměrovalo někam jinam?
Davex
Profil
Webserver nepozná, že nějaké číslo neexistuje, takže by se to mělo řešit v tom PHP skriptu, protože ten je to pravděpodobně schopen zjistit lépe. Nehledě na to, že u neexistujících čísel by se nemělo nikam přesměrovávat, ale měla by nastat chyba se stavovým kódem 404, že stránka neexistuje nebo 410, že už byla definitivně zrušená a nikdy se nevrátí. Přesměrování se používá třeba tehdy, když se změnila adresa obsahu.
smid83
Profil *
právě že se mi ta stránka normalně načte ale nenačte se jen video co na te strance je pod tim císlem v get takze kdyz vymazu get s nejakym číslem oběví se mi jen kostra stránky a reklamy a video ne, tak sem prave myslel ze by nějak šlo udělat že když to čislo nebude tak aby se to přesměrovalo

tady jde hlavně o vyhledávače, když ta stránka je zrovna zainexovana stim videem a video uz tam třeba nebude tak ten odkaz zustava ve vyhledávači
Kubo2
Profil
smid83:
když ta stránka je zrovna zainexovana stim videem a video uz tam třeba nebude tak ten odkaz zustava ve vyhledávači

Presne tento problém sa rieši posielaním stavového kódu 410 Gone („už byla definitivně zrušená a nikdy se nevrátí“).
smid83
Profil *
Kubo2dobře ale jak to mam udělat?
Kubo2
Profil
smid83:
Niekde si ulož informáciu o tom, že to video už tam nie je (povedzme, budeš si ukladať v jednom adresári videá a do druhého súbory, ktoré budú touto informáciou). Pri spracovávaní požiadavku bude logika asi taká:

- Pozrieš sa, či video existuje.
  - ak áno, zobrazíš ho a ukončíš skript/zobrazovaciu logiku.
  - ak nie:
    - zistíš, či v adresári s informáciami o 410 existuje informácia pre požadovaný súbor/video.
      - ak nie, pošleš klientovi stavový kód 404 Not found + nejakú chybovku a skončíš.
      - ak áno, pošleš klientovi stavový kód 410 Gone + chybovku a skončíš.
smid83
Profil *
nerozumim tomu ja ty videa mam řazeny v get jak je nařadku #21
a nemam každé video v jiném souboru a Davex psal že to nejde

kdyby jste mi poslali alespon nějakej příklad jak ten kod ma vypadat
Kubo2
Profil
smid83:
a nemam každé video v jiném souboru a Davex psal že to nejde
kdyby jste mi poslali alespon nějakej příklad jak ten kod ma vypadat

Okej, v akej podobe tie videá skladuješ? Máš ich uložené u seba na serveri, v databáze, alebo niekde inde?
smid83
Profil *
z emled ale ty mi nerozumis to vymazavam ja kdyz mi tam chyby uz video tak vgetu vymazu to cislo vipada to takhle ta adresa www.example.com/vse-player=3614196? no a kdyz to cislo vymazu tak se mi zobrazi jen kostra stranky bez toho videa ,jenze uz je ta stranka s tim konkretnim cilsem za indexovana tak kdykoliv nani muze kdokoliv přijít a neuvidi tam zadny video a to ja nechci
Kubo2
Profil
Aha, takže vlastne stačí na začiatok už hotového PHP skriptu vložiť niečo ako:

if(empty($_GET['videoplayer'])) {
   header('HTTP/1.1 400 Bad request');
   printf("You should request this %s video-player with videoplayer GET param filled out.", $_GET['cat']);
   exit;
}

A Google to po nejakom čase zabudne.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: