Autor Zpráva
rootz
Profil *
Dobry den.
Jak bych mohl udelat aby mi z obsahu formulare ziskali informace dva soubory?
jefitto44
Profil
dvakrát za sebou použiješ setjnu funkciu... ak ukladaš cez fopen, fwrite, tak to jednoducho napíšeš dvakrát pod seba, vždy s iným názvom súboru a problem fixed
rootz
Profil *
no ja proste potrbuju aby kdyz pouzivam method post tak aby oba soubory pomoci
$neco = $_POST["neco"]
mohly pracovat s promennou "neco"
Petr Ká
Profil
include není možná varianta?
lionel messi
Profil
rootz:
Tiež by som použil riešenie od Petra Ká, konkrétne by som si vytvoril súbor trebárs spracuj-form.php a do neho dal niečo podobné:
<?php
if (isset($_POST["neco"]))
{
  $neco = $_POST["neco"];
}
?>

a na začiatku každej stránky, kde chcem k premennej pristupovať stačí zavolať:
<?php
include "spracuj-form.php";
?>

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: