Autor Zpráva
Kacheek
Jak udělat, aby se z mých stránek nedaly kopírovat obrázky, fotky, atd...???
thingwath
Nedávat je tam.
Radek Hrabůvka
Nastavit kvalitu JPEGů na 10%, pak to sice jde zkopírovat, ale motivace silně klesne.
Spikee
Radek Hrabůvka
Potom klesne aj záujem o prezeranie obrázkov :-)
Radek Hrabůvka
Spikee Jasně, ale tomuhle jsem neradil, to dělá "šikovně" nastavený word.
http://cesticka.wz.cz/cestickaokolofrydku/uvod_soubory/image004.gif
Kacheek
Jak to teda mám udělat?
Timy
Kacheek
můžeš zkusit zakázat používání pravého tlačítka, to trochu pomůže, ale ještě více to na**re. Nejlepší je vložit na obrázek nějaký vodoznak. Zakázat to prostě nejde, jsou programy, které ti stáhnout kompletní web se vším všudy než řekneš švec.
Radek Hrabůvka
můžeš zkusit zakázat používání pravého tlačítka Opravdu na*e*e, pokud používám IE. protože musím do menu a uložet celou stránku, nebo trochu šikovně šachovat s pravým tlačítkem myší a klapkou Esc. V Opeře a Fiefoxu při správné konfigutaci JS se tahle kulišárna nechytá. Nemluvě o tom, že se můžu hrabat v keši, a tam je věcí...
igamenir
Například imdb a nejspíš i další dělají, že fozku nastaví jako pozadí tagu img, ve kterém je průhledný gif. Pokud je někdo nevšímavej, stáhne si gif a až později zjistí, že to není to co chtěl.Stáhnout to ale pochopitelně jde - ve zdrojáku je ta adresa fotky normálně napsaná.
Radek Hrabůvka
igamenir Ve Firefoxu v menu Nástroje > Informace o stránce > Média => a mám vše na zlatém podnose.
Huggi
nebo obrazky vkladej prez CSS jako pozadi..sikovnej lovek si to stejne stahne ale 90% lidi nepridou na to jak..(pokud nestahnou celej web)

nebo pouzivej flash..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0