Autor Zpráva
Chatík
Profil
Zdravím,

potřeboval bych na svém webu zpřístupnit stránku jen v určitý čas.

Třeba aby byla stránka přístupná jen v 10.11.2014 až 16.11.2014 a to od 6:00 do 20:00

Existuje nějaké řešení?
Třeba javascriptem?

Díky za radu popřípadě nějaký script
Bubák
Profil
Javascriptem je to možné, ale jde to jednoduše obejít, třebas úpravou skriptu v nějakém vývojářském nástroji anebo přenastavením data a času v počítači.
Nevím, o co jde, ale pokud použiješ serverové řešení, třebas PHP, tak si stránku můžu uložit na disk a budu ji mít přístupnou, ale pokud jde o nějakou aplikaci, tak mi to bude k ničemu.
Chatík
Profil
Chci na určitý čas zpřístupnit zápis výsledků, jen po dobu hracího kola.
Po odehrání kola aby byla stránka nepřístupná až do nového kola.
bestik_63
Profil
$datum = time();
$zacatek = strtotime("2014-10-11 06:00:00");
$konec = strtotime("2014-10-16 20:00:00");
if(($datum<$zacatek)||($datum>$konec)){
echo "V tento čas nelze zobrazit stránku";
exit;
}
....dále pokračuje kód na zobrazení stránky
Bubák
Profil
Chatík:
na určitý čas zpřístupnit zápis výsledků
A co když udělám parazitní formulář a data odešlu na server?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0