« 1 2 3 »
Autor Zpráva
lionel messi
Profil
Matej Ševčík:
Takze zrarovany subor som dal na ftp a teraz som skoncil .. neviem co s tym
1. Extrahuj .rar archív. S tým ti pomôže napr. 7-zip alebo AlZip.
2. Otvor v Notepade a pod. súbor administrace.php z raru a postupuj podľa [#26].
3. Nahraj všetky súbory na ftp podľa Marschmallowových pokynov.
Marschmallow
Profil
Matej Ševčík:
Rozbalil jsi ten .zip? A obsah toho .zipu pak nahrál na serveru do nějaké složky?
Matej Ševčík
Profil
hej uz som to urobil


a este pred tym som si zmenil to heslo :)
Marschmallow
Profil
Matej Ševčík:
Teď si otevři www adresu: http://tvoje-domena.cz/slozka. Podle toho, kam jsi to nahrával. Následně by se ti měl zobrazit formulář pro vložení dat.
Matej Ševčík
Profil
nic, iba mi napisalo chybu
lionel messi
Profil
Matej Ševčík:
iba mi napisalo chybu
Akú chybu? Buď prosím konkrétnejší, potom budeme vedieť lepšie poradiť.
Matej Ševčík
Profil
skusim to este raz. Zatial to tam mam nahrate. konkretne: v adresary zapis mam nahrate tie subory(administrace.php, odesli-komentar.php....) a teraz mam ist na www.mojadomena.sk/zapis ?
lionel messi
Profil
Matej Ševčík:
a teraz mam ist na www.mojadomena.sk/zapis ?
Presne tak.
Marschmallow
Profil
Matej Ševčík:
Ano. Pokud máš soubory ve složce zapis a hosting podporuje PHP (= podporuje, protože tam máš Wordpress).
Mělo by se Ti ukázat tato stránka.
Matej Ševčík
Profil
Error 404 - Not Found
Sorry, the page that you are looking for does not exist .. nic to nerobi
lionel messi
Profil
lionel messi:
Presne tak.

Marschmallow:
Ano. Pokud máš soubory ve složce zapis.

Marschmallow:
Dnes sa nejak často opakujeme. :-)
Marschmallow
Profil
Matej Ševčík:
Ukládáš to do kořenové složky pro danou doménu? Někdy je kořenová složka na webhostingu označena jako root, www, nebo web či domain.

lionel messi:
Dnes sa nejak často opakujeme. :-)
Jojo, souhlasím :)
Matej Ševčík
Profil
hej .. mam to root/ zapis
Marschmallow
Profil
Matej Ševčík:
mam to root/ zapis
A po otevření www.domena.cz/zapis se Ti zobrazí chyba, že soubor nebyl nalezen. Tu mezeru máš před slovem zapis schválně?
Zkus otevřít www.domena.cz/zapis/index.php.
Matej Ševčík
Profil
hop, nie .. takto to ma byt root /zapis . ano zobrazi sa mi chyba
Marschmallow
Profil
Matej Ševčík:
A ve složce root/zapis máš rovnou všechny soubory?
- administrace.php
- hrozně dlouhý název souboru.php (nechci ho sem dávat)
- index.php (ten je hlavní)
- odesli-komentar.php
- data.txt

Zkus ještě změnit název složky (jestli mu nebrání třeba .htaccess).
Matej Ševčík
Profil
Ano je tam vsetko. Skusil som, nic. Neviem co je s tym.
lionel messi
Profil
Matej Ševčík:
Skusil som, nic.
Nevypisuje ani chybu? Skús na začiatok súboru index.php v danej zložke napísať:
<?php
    ini_set('display_errors', 'On');
    error_reporting(E_ALL);
?>
a napíš, či sa niečo zmení.
Matej Ševčík
Profil
nie, nechapem to
Marschmallow
Profil
Matej Ševčík:
Umíš alespoň základy programování? Z Tvých příspěvků mi přijde, že nezvládáš skoro ani HTML.
Matej Ševčík
Profil
popravde ani nie. html celkom viem ale potom uz viem len c# a taketo veci. Potreboval by som konkretny navod. Na ftp to nahrat viem ale potom sa mi to uz nezobrazi
Marschmallow
Profil
Matej Ševčík:
Nahráváš to do správné složky? Respektive, zobrazuješ si přes internetový prohlížeč tu správnou složku a stránku?
Matej Ševčík
Profil
v root som si vytvoril novy adresar s nazvom zapis (teraz je to premenovane na zapishokej) do toho su nahrate tie subory ako administrace.php, index.php..... a zobrazujem www.domena.sk/zapishokej
Marschmallow
Profil
Matej Ševčík:
Zkus si vytvořit (pro zkoušku) adresář root/abc a do něj vložit index.html s obsahem:
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Testovací stránka</title>
</head>
<body>
<p style="color: red">Testovací obsah stránky</p>
</body>
</html>

Potom v prohlížeči zadat www.domena.sk/abc. Zobrazí se Ti červený text „Testovací obsah stránky“?
Matej Ševčík
Profil
bohuzial to nejde. Nic neukaze.


ale ked ten html subor spustim offline tak mi ho logicky ukaze.
Marschmallow
Profil
Matej Ševčík:
bohuzial to nejde. Nic neukaze.

Takže už víme, že chyba je u Tebe na serveru. Poslal bys nám sem soubor .htaccess v root/?
Matej Ševčík
Profil
Kod je tam nasledovny:

AddType application/x-httpd-php .php
AddType application/x-httpd-php .php52
AddType application/x-httpd-php .php4
Marschmallow
Profil
Matej Ševčík:
A Wordpress Ti tam tedy funguje bez problému? Je ve složce root/?
Matej Ševčík
Profil
Wordpress je v root /web. ano, funguje bez problemov
Marschmallow
Profil
Matej Ševčík:
Moment, Wordpress se zobrazí po zadání http://www.domena.sk/web, nebo po zadání http://www.domena.sk/?
« 1 2 3 »

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0