Autor Zpráva
lkouril
Profil
Dobrý den,
můžete mi prosím pomoci s následujícím problémem.
Již jsem týden googloval, ale sále si nevím rady.
Jde o to, že bych chtěl pomocí formuláře na webu umožnit návštěvníkovi webu odeslání souboru na můj email.
Tzn. návštěvník formuláře na webu by vybral ze svého PC soubor a ten by odeslal pomocí tlačítka odeslat na můj email.
Formulář mi je jasný.
<form action="prihlaska.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="file" name="foto">
<input type="submit" name="odeslat" value="Odeslat">
</form>

Ale problém mám se zpracováním v souboru prihlaska.php
<? 
if (@Mail("mujmail@seznam.cz", "Přihláška", ))
if ($soubor_name) {
if (copy ($soubor, "../temp/$soubor_name")) {
$priloha = $mail->get_file("../temp/$soubor_name");
$mail->add_attachment($priloha, $soubor_name, $soubor_type);
unlink("../temp/$soubor_name");
}
}
 ?>

Předem děkuji.
Luboš
Taps
Profil
lkouril:
doporučuji použít třídu phpmailer
lkouril
Profil
Taps:
Tak Phpmailer jsem vubec nepochopil co je.
Taps
Profil
lkouril:
ke studiu
http://hrazdil.info/blog/15-posilani-mailu-v-php-pomoci-phpmaileru
http://hrazdil.info/blog/202-e-maily-s-prilohou-v-php
lkouril
Profil
Taps:


Nemám zájem o phpmailer, chtěl bych vytvořit vlastní skript.
Může se někdo podívat na ten můj viz. výše co je na něm špatně?
Taps
Profil
lkouril:
Situace není tak jednoduchá jak se domníváš, viz např. http://www.finalwebsites.com/forums/topic/php-e-mail-attachment-script

Nemám zájem o phpmailer, chtěl bych vytvořit vlastní skript.
Zbytečně tak můžeš narazit na komplikace, které má třída phpmailer již pořešené.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: