Autor Zpráva
sorrer
Profil
Vytvrořil jsem si registration button, kde po rozkliknutí mi vyjede modální okno s registrací. Bohužel nevím jak po vyplnění údajů pomocí tlačítka registrovat odeslat údaje do databáze. Php skript mám napsaný. Jen nevím jak na to resgistrační tlačítko. :-(
Tomáš123
Profil
sorrer:
V čom presne je problém. Na súčasnú otázku mám chuť napísať toto:

Žeby <input type="submit">??? Celý formulár musí byť obalený značkou <form>, pričom jeho atribút action určuje polohu skriptu, ktorý údaje spracuje.
sorrer
Profil
Omlouvám se :-D Já blb jsem to tlačítko neměl obalený značkou <form>. Díky za nakopnutí :-)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: