Autor Zpráva
Annie
Profil
Měl bych dva dotazy....


1. Mám výsledkovou listinu z formuláře a chtěla bych vytvořit button Odeslat výsledky na e-mail. Jak nejlépe na to?Měl by tam být jen klasicky mail, kam to poslat a na zaškrtnutí souhlas s Podmínkami užití

2. U progress-baru http://getbootstrap.com/components/#progress - With label mi to sice ukazuje %, ale nejsou zobrazený graficky (to nabíhání je statický)

Díky za jakoukoliv pomoc :)
jefitto44
Profil
1. Použiť funkciu mail a overiť, či je checknuty checkbox. Ideálne tak, že mu dáš value="1" a potom kontroluješ pri odosielani, či je isset(submitbutton)&&$_POST["meno_checkboxu"]==1
2. Toto nie je spravené ako funkcia bootstrapu a teda si to musíš dorobiť sám

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0