Autor Zpráva
Jiriczek55
Profil
Potřebuji opravit tvar odkazu v šabloně wordpressu.

Funkce: <a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" class="button"><?php _e( 'Zobrazit', 'stag' ); ?></a>

Což je ve výsledku odkaz ve tvaru ..../PORTFOLIO/.... a já bych potřeboval, aby ten odkaz byl přímo na stránku v hlavním adresáři, tzn. o úroveň níže, aby nezahrnoval /PORTFOLIO/

Omlouvám se, že jsem to napsal jako blbec, ale snad to někdo pochopí :-)
jefitto44
Profil
Nepochopí... skús opísať ľudskými slovami, resp. daj živú ukážku
Taps
Profil
Jiriczek55:
a co kdyby jsi to upravil do tohoto tvaru
<a href="/" rel="bookmark" class="button"><?php _e( 'Zobrazit', 'stag' ); ?></a>
Jiriczek55
Profil
jefitto44:
Nepochopí... skús opísať ľudskými slovami, resp. daj živú ukážku

Já si to myslel :)



jefitto44
Profil
No však v nastaveni>permalinks si to nastav ako chceš
Jiriczek55
Profil
jefitto44:

To se špatně chápeme. Asi to vyřeším jinak. Ale děkuji.
Kubo2
Profil
Jiriczek55:
Já si to myslel :)
Pravdupovediac, niekto to určite pochopí, akurát jefitto44 má neuveriteľnú potrebu vyjadrovať sa ku všetkému, aj v prípade, že nemá čo povedať.

K téme: stačí použiť relatívnu adresu (v tvojom prípade niečo ako ../<?= (unset) the_permalink() ?>).
Jiriczek55
Profil
Kubo2:
K téme: stačí použiť relatívnu adresu (v tvojom prípade niečo ako ../<?= (unset) the_permalink() ?>).

Ale takto budou všechny 4 obrázkové odkazy odkazovat na jednu, stejnou adresu,ne?
Kubo2
Profil
[#8] Jiriczek55:
Nie, prečo by mali? Generuje snáď the_permalink() konštantný výstup?

Ak myslíš to (unset), to je pretypovanie na null, aby sa zahodila prípadná návratová hodnota funkcie a <?= ju nevypísalo.
Jiriczek55
Profil
Kubo2:
Prosím tě, nemůžu na tebe nikde najít kontakt, můžeš mi poslat mail na ....
Kubo2
Profil
[#10] Jiriczek55:
Myslím, že to nebude potrebné. Kontaktovať ma môžeš na tejto diskusii.
Jiriczek55
Profil
Ok. No mám s tím problém, pořád mi to nechce jít, pokaždé mi to hodí nějakou chybku.

Byl bych rád, kdyby jsi mi pomohl s celým tím kódem... omlouvám se a moc děkuji.

<?php
/**
 * The template used for displaying portfolio content in single-portfolio.php
 *
 * @package StagFramework
 */
?>
<article id="portfolio-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class('grid-4'); ?>>
    <figure>
        <a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark"><?php the_post_thumbnail('portfolio-thumbnail'); ?></a>
        <figcaption>
            <?php the_title('<h4>', '</h4>'); ?>
            <a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" class="button"><?php _e( 'Zobrazit', 'stag' ); ?></a>
        </figcaption>
    </figure>
</article><!-- #portfolio-<?php the_ID(); ?> -->
Kubo2
Profil
Celkom by ti pomohlo, ak by si sem uviedol implementáciu funkcie the_permalink() resp. uviedol, aké chyby uvedený kód generuje.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: