Autor Zpráva
fandam007
Profil *
<?php echo(file_get_contents('http://epigon.8u.cz/radio/prichozi/prichozi/data.txt')); ?>
Kde je chyba?

Moderátor juriad: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
Chro.
Profil
A co za chybu by to mělo produkovat? Pro přístup http protokolem je nutné mít na servru povolenou direktivu allow_url_fopen.
juriad
Profil
echo není funkce, takže tam nepatří ty závorky; ale ničemu také nevadí
Důvodem, proč to nemusí fungovat, může být poznámka v dokumentaci:
A URL can be used as a filename with this function if the fopen wrappers have been enabled.

Je-li epigon.8u.cz tvoje stránka, máš nějaký důvod nepoužít toto?
echo file_get_contents('radio/prichozi/prichozi/data.txt');
fandam007
Profil *
Tvořím novej web na adrese epigon.8u.cz/webradio , potřeboval bych tam dát to include
Corwin
Profil
zkus se s námi nejdřív podělit, jakou chybu ti to píše. jinak jak napsal juriad, z vlastního webu se tahají soubory relativní cestou. a stejně tak můžeš použít

include_once('radio/prichozi/prichozi/data.txt');
fandam007
Profil *
Obsah to vůbec nezobrazí


Jinak používám Drupal
Corwin
Profil
1. je v tom souboru vůbec něco?
2. je správně cesta?
3. nejsou vyplá php chybová hlášení?
4. není náhodou soubor uložený v jiném kódování než php skript? (tohle může způsobit že skript chcípne bez vypsání jakékoli chyby)
5. online ukázka?
Marschmallow
Profil
fandam007:
Použij relativní a správnou cestu k souboru data.txt od souboru, do kterého to chceš vložit.

A proč nepoužiješ klasické include? Takže:
<?php include 'tvuj-soubor.koncovka' ?>
fandam007
Profil *
Zkusil jsem to, ale Drupal to nebere a obsah se tam vůbec nezobrazuje. V souboru obsah je
Marschmallow
Profil
fandam007:
A kam to do Drupalu ukládáš? Přímo do souboru šablony, nebo přes editor?
Když si zobrazíš zdroj stránky, kde má být include, co se Ti na tom místě zobrazí?
fandam007
Profil *
Přes editor. Ve zdroji se píše tohle: <?php include 'http://epigon.8u.cz/radio/prichozi/prichozi/data.txt' ??>


A v editoru to ukazuje jen jeden otazník na konci

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0