Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
fandam007 Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 2. 2015, 13:10:57
Zdravím, zajímalo by mě, jak dát trochu do funkčnosti změnu obrázku po najetí a kliknutí myši. Má představa je, že by se po najetí myši změnil obrázek z play1.png na play.png, po odjetí myši by se změnil zpět. V případě, že by se uživatel rozhodl tlačítko stisknout, otevřela by se nová karta s odkazem a obrázek by se změnil na play.gif. Do původních hodnot by se měl obrázek vrátit až po refreshnutí stránky (ne jako teď, kdy stačí z obrázku odjet a znovu na něj najet).
Živá ukázka |
||
Dan Charousek Profil |
#2 · Zasláno: 9. 2. 2015, 13:33:16
Co něco takového?
|
||
fandam007 Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 2. 2015, 13:38:34 · Upravil/a: fandam007
Něco podobného jsem měl na mysli, ale spíš bych chtěl, aby se ty obrázky nahrazovaly.
Navíc mi Drupal nebere obrázek 3 a nechává tam obrázek 2 |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 9. 2. 2015, 19:20:18
fandam007:
Efekt nahrazení se dá udělat právě tou změnou pozice pozadí. Hlavní výhoda tohoto řešení je ušetření http požadavku a obrázek se vymění ihned, protože ho prohlížeč nebude muset načítat. Spojovat se mi ty obrázky nechtělo, takže jsem jen upravil řešení z [#1] Živá ukázka Toho potřebného javascriptu je opravdu minimum. |
||
fandam007 Profil * |
#5 · Zasláno: 9. 2. 2015, 23:38:23 · Upravil/a: fandam007
Skvělý nápad (použil jsem ho), ale Firefox a Explorer vůbec nezareagují po kliknutí na obrázek, aby se pustil obrázek play.gif
Jinak mockrát děkuji za pomoc :) |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0