Autor Zpráva
Yuff.3
Profil
Ahojte,
je možné nejakým spôsobom rozumne pristúpiť k súboru s koncovkou .dat a vypísať jeho obsah do PHP? Tým rozumným prístupom myslím nejaké logické usporiadanie jeho obsahu.
Súbor je tu a môj pokus s kodom
$cesta = "csstats.dat";

$myfile = fopen("$cesta", "r") or die("Nie je možné otvoriť!");
while(!feof($myfile)) {
 echo $myfile;
  $string = fgets($myfile);
}
vyzerá asi takto: Resource id #33Resource id #33Resource id #33 a samozrejme toto sa opakuje dokola.. keď namiesto echa dám var_dump - vypíše toto : resource(52) of type (stream) resource(52) of type (stream) jasné, že stále dokola aspoň 1000x.

Za akékoľvek nápady ďakujem.


ešte zopár riadkov include toho súboru.dat
majko_rzhr1_dnes nejde :-(STEAM_0:0:63529454çâ ” oŞ+3[ČmBÁ"«•®j<%3 × Or!go|<3[aWp+dGl].|^rEsEt.|STEAM_0:0:60107850NÉżăc(Ť&Sş•!(R[nicksonSTEAM_0:0:17042231K$•Ő ‘Đż24,lP•Ž•2gIDuncoSTEAM_0:1:48093372VhĂ?UACŮs?¸2ů•ý D•X•PumaSTEAM_0:0:56547632 č3ΕËqĄÉ N—t•: .š‚Or!go|~ParadoxxSTEAM_0:0:844165960u•Ä•­6FŹ.Á1jűŇ›@E'PupuSTEAM_0:0:20665142`ş«?•ÖoŔľ 6 ŤžR-czOr!go|~SK IVOSTEAM_0:0:80171629Ô÷ZĂ•xx.c DđÚnŐľlPOr!go *CZ* GAMBIT *CZ*STEAM_0:0:504073245‚V¶é•°ä_)H F5Ň şů×pindĂ­kSTEAM_0:0:49639620ëÓýäŁp#s .âd{•‡ŕÍNejde mi to :DSTEAM_0:0:232913404m3Mň•¶™˜! H â9(f MŠMusikSTEAM_0:0:19678020Ă@ÓkÓe- !€„eĘś&÷*!ENDE!*WAU ENDE NAEBANYSTEAM_0:1:45396698Ě9 ăżD"Ż#aĂŐ2ţ Ő˙*~ Ganjaman Stajlin ~STEAM_0:0:1276094654‹ ~ć‚‘UÓ)% ŹĚęçľ5Mr.Wolf_C5STEAM_0:0:1514814592Ú XÓ¤("!•µ®Ž„Ů|_RigiSTEAM_0:1:2730272ň´ë°Ä0#e 4:Ď ŤĹŃantinodE qow [Sound]STEAM_0:1:67649736*šĹçĂÓÖj%IwWî >3Or!go|~Tik TakSTEAM_0:0:794321586íí ćp&ß2TXC”öĆđĂ ;Ă›WPWWSTEAM_0:4:116371970ČŞ•(ö .M9<š6&R b•ď•ZžĚ@•Or!go|~Br0|KeN_^|B[a]D[a]SSSTEAM_0:0:726983935cnępŁ/Ň+ r¶f;* tHe ~ DZUUREx ^ hexSTEAM_0:4:1052070646á˙Ź•Â˝;#/ `y« 6í•mRT(e)STEAM_0:1:31012386WŹ_V€Ľ?l…Ű•2Ë÷NeberSiMaDoUst!STEAM_0:1:22667582„ô±B˘4ňR2­ŰĎKanibaL.oFFSTEAM_0:0:2035730Šž•g Í¦,’.ë(e ‹*Ă„u\f0RSTEAM_0:1:35792817ľč˜í» ó&1q}NđĚńĆűSkarednica ( .)( .)STEAM_0:1:16458521đ‚«o‹NČd=prO' JBMNT---->>
Chro.
Profil
A jak se má tedy zobrazit obsah?
Yuff.3
Profil
no opakuje sa tam nejaký nick "majko_rzhr1_dnes nejde :-(" a potom steam ID "STEAM_0:0:63529454" a ďalej nejaké znaky "çâ ” oŞ+3[ČmBÁ"«•® j <%3 × " - tie treba asi nejako dekódovať. Netuším ako. No a zobrazovať by sa mal ten obsah nejak tak, aby sa dali jednotlivé časti, ktoré sa opakujú - teda steam ID, nick a časť kódu, ktorý zatiaľ nepoznáme dostať do premenných, aby sa dalo s nimi potom ďalej pracovať.
Chro.
Profil
Nějaké náznaky čitelného textu v souboru dat jsou, je možná v nějaké jiné znakové sadě, než soubor se skriptem. Kódování pro oba soubory je třeba sloučit, doporučuju UTF-8.
juriad
Profil
Je to nějaký docela dobře popsaný formát používaný pro CounterStrike.
Existují editory a příklady v C#, Perlu, Ruby a dokonce i pro PHP.
Hledej csstats.dat, k nalezení je toho dost
Chro.
Profil
Haha, CounterStrike, tak do jde zcela mimo mě. Nikdy jsem tu nebyl. :)
Yuff.3
Profil
Ďakujem veľmi pekne, predovšetkým juriadovi - moc si mi pomohol. Našiel som si tam class, ktorý mi pomôže. Snáď zbytok zvládnem dokódovať sám.
Ešte raz Vám ďakujem

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0