Autor Zpráva
chleeba
Dobrý den,

mám problém s externím písmem na stránce www.lightcreation.cz. Písmo se mi správně zobrazí pouze na Chrome, Mozile ale už se nezobrazí správně na Androidu a Exploreru. Nevíte prosím kde je chyba.

Děkuji

@font-face {
font-family: 'BahamasLight';
src: url('fonts/BahamasLight.eot');
src: url('fonts/BahamasLight.woff') format('woff'), url('fonts/BahamasLight.ttf') format('truetype'), url('fonts/BahamasLight.svg') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

#obsah_produkty_klik {
float: left;
width: 364px;
padding: 10px 0px 10px 30px;
background:url(img/TLAČITKO.jpg) repeat;
color:#53ae02;
font-size: 26px;
font-family: 'BahamasLight', Arial;
}
Davex
Mně se ten font vůbec v Chrome nezobrazí. Vypadá to, že jsou nějaké špatné ty soubory s fonty, protože když je nahradím za jiné, tak se zobrazí správně (zkoušel jsem woff a ttf).

Glyphviewer si stěžoval, že font není v Unicode, což by mohla být možná příčina problému.
Marschmallow
chleeba:
Asi bych použil jiný font, protože mně se - na rozdíl od Davexe - zobrazil správně font v Chromu, Opeře, Mozille i Exploreru.
Davex
Marschmallow:
mně se - na rozdíl od Davexe - zobrazil správně font v Chromu, Opeře, Mozille i Exploreru
I ty popisky pod fotkami produktů a nadpisy? V menu jsou obrázky.

Například Firefox si v chybové konzoli stěžuje na spoustu věcí, hlavně u fontu, kde končí „not usable by platform“.
Marschmallow
Davex:
Jo aha! Já jsem právě koukal jenom na ty popisky v menu nahoře. A do kódu jsem se vůbec nedíval. Teď, když jsem si otevřel třeba Služby, tak už to písmo vidím všude špatně. Ale v Chromu je pořád všechno OK.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0