Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
chleeba Profil |
Dobrý den,
mám problém s externím písmem na stránce www.lightcreation.cz. Písmo se mi správně zobrazí pouze na Chrome, Mozile ale už se nezobrazí správně na Androidu a Exploreru. Nevíte prosím kde je chyba. Děkuji @font-face { font-family: 'BahamasLight'; src: url('fonts/BahamasLight.eot'); src: url('fonts/BahamasLight.woff') format('woff'), url('fonts/BahamasLight.ttf') format('truetype'), url('fonts/BahamasLight.svg') format('svg'); font-weight: normal; font-style: normal; } #obsah_produkty_klik { float: left; width: 364px; padding: 10px 0px 10px 30px; background:url(img/TLAČITKO.jpg) repeat; color:#53ae02; font-size: 26px; font-family: 'BahamasLight', Arial; } |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Davex Profil |
#2 · Zasláno: 15. 2. 2015, 22:08:48
Mně se ten font vůbec v Chrome nezobrazí. Vypadá to, že jsou nějaké špatné ty soubory s fonty, protože když je nahradím za jiné, tak se zobrazí správně (zkoušel jsem woff a ttf).
Glyphviewer si stěžoval, že font není v Unicode, což by mohla být možná příčina problému. |
||
Marschmallow Profil |
#3 · Zasláno: 15. 2. 2015, 22:56:09
chleeba:
Asi bych použil jiný font, protože mně se - na rozdíl od Davexe - zobrazil správně font v Chromu, Opeře, Mozille i Exploreru. |
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 16. 2. 2015, 00:18:13
Marschmallow:
„mně se - na rozdíl od Davexe - zobrazil správně font v Chromu, Opeře, Mozille i Exploreru“ I ty popisky pod fotkami produktů a nadpisy? V menu jsou obrázky. Například Firefox si v chybové konzoli stěžuje na spoustu věcí, hlavně u fontu, kde končí „not usable by platform“. |
||
Marschmallow Profil |
Davex:
Jo aha! Já jsem právě koukal jenom na ty popisky v menu nahoře. A do kódu jsem se vůbec nedíval. Teď, když jsem si otevřel třeba Služby, tak už to písmo vidím všude špatně. Ale v Chromu je pořád všechno OK. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0