Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
zdick Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 12. 2005, 17:01:13
Přeji hezký den,
vím že mnohým z vás můj problém přijde naprosto zbytečný či uhozený, přesto bych rád požádal o radu při řešení. Potřeboval bych v online rozhraní (nikoliv přes poštovního klienta) nastavit nějaké pravidlo, které by při odeslání nového emailu na jakoukoliv emailovou adresu automaticky odeslalo skrytou kopiii na konstantní emailovou adresu (jiný účet). Je to vůbec nějak řešitelné? Hledal jsem po internetu, zkoušel jsem, testoval jsem, pročítal jsem nápovědu na Seznamu, ale nikde nic... Díky moc všem za rady či podnětné připomínky. |
||
roberta Profil |
#2 · Zasláno: 6. 12. 2005, 17:14:28
ak je "online rozhrání" webová stránka, tak musíš mať tú webovú stránku na nejkom PC, kde beží web server (napr. Apache), na ktorom môžeš použiť skriptovací jazyk na strane toho servera (napr. PHP). Potom je to už vcelku jednoduché. Stačí si prečítať manuál k príslušnej funkcii, ktorá posiela email (napr. mail ) a podľa manuálu naprogramovať posielanie emailu podľa tvojich požiadaviek :)
|
||
zdick Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 12. 2005, 17:41:15
Chapu, ale me jde primo o webove rozhrani Seznam Email. Cili tam se prihlasim, provedu nejake zmeny v nastaveni a pri odesilani nove zpravy se automaticky bude odesilat skryta kopie na druhotny email...
Tohle je reseni ktere bych potreboval najit... |
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 6. 12. 2005, 17:48:25
Obávám se, že tohle nebude fungovat. Ne, že by to nešlo naprogramovat (nevím, asi ano, zas takový znalec programování nejsem), ovšem nevím, kdo by tohle u Seznamu potřeboval. Čili, myslím, že máš smůlu.
Jo, vím, že existují on-line formuláře (například na zarezervování pokoje pro ubytování) a tam, že se odesílají i skryté maily atp. (nechci to teď tady zbytečně rozvádět). Ovšem tam je to nastaveno programátorem skriptu, který se má uskutečnit po odeslání formuláře. Takže na závěr Ti nedávám moc šancí, abys něco takového mohl uskutečnit. Neber to, prosím, ale jako nějakou demotivaci; možná něco opravdu vymyslíš (nebo zdejší kolegyně či kolegové). |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0