Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mot Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 3. 2015, 11:51:47
Zdravím, potřeboval bych radu od zkušenějších. Vezměme si situaci, kdy si vyfotím obrazovku. Screen chci poslat někomu na e-mail a zároveň vložit do databáze. Odesílání e-mailů a vkládání dat do databáze mám již vyřešeno. Teď mi jde o to, abych snímek obrazovky nemusel lokálně ukládat a dávat jako přílohu. Chtěl bych tedy nějaký formulářový prvek, do kterého bych klepl kurzorem dal ctrl+v a screen se mi tam vložil. Po stisku na odeslání dat by se vložil do databáze pod konkrétním jménem a odkaz na obrázek přiložil k odesílanému e-mailu. Se vším si poradím, krom toho, jak to vložit do formuláře. Zabezpečení ani nic podobného bych neřešil, jelikož formulář budu využívat jen já (takže vím co a jak musí být vyplněno). Pokud se vám tento postup zdá krkolomný, existuje nějaké elegantnější řešení mého problému?
PS: Vím, že něco podobného jít musí, jelikož to používá FB a mě se to líbí jako docela čisté řešení. |
||
Petr Ká Profil |
#2 · Zasláno: 5. 3. 2015, 17:47:10
Doporučuji přečíst: tuto diskusi
|
||
Marschmallow Profil |
#3 · Zasláno: 5. 3. 2015, 19:46:20
mot:
Potřebuješ skript podobný tomu, co je na img.djpw.cz? |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
mot Profil * |
#4 · Zasláno: 9. 3. 2015, 20:05:34
Ano, přesně něco podobného by se mi hodilo.
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0