Autor Zpráva
Cody
Nechci/neumím/jsem línej udělat vlastní počítadlo a tak hledám počítadlo (nejlíp i s nějakou statistikou, třeba jako na www.pocitadlo.cz), které nezatěžuje příliě dlouho (což je právě problém pocitadlo.cz) a hlvně je HTML validní, zatím jsem na českém internetu nic takového volně dostupného nenašel. Víte někdo o něčem?
Plaváček
Co zkusit www.toplist.cz?
Cody
Plaváček a dá se nastavit nějaký lidský zobrazení a ne ten hroznej pidi banner se statitstikou?
Mistr
lidský zobrazení
Co si představuješ pod lidským zobrazením? Co bys chtěl vidět?
Cody
Mistr Třeba číslo s definovatelnou barvou a pozadím?
Plaváček
Dá se nezobrazovat nic, což je nejlepší přístup. Dostupné statistiky návštěvnosti by měly sloužit především tobě, návštěvníkům webu je to většinou šumák.
Cody
Plaváček Super to mi stačí:-) ale kdyby klient chtěl ehm třeba i ty čísla, tak něco existuje?
Šlaha
Počítadlo má i blueboard.cz, jde nastavit i jenom text.
Tomas Fejfar
IMHO nejlepsi je http://www.statcounter.com/ je FREE a se spoustou funkci... a muze byt XHTML validni, W3C validni.. .atd... nastavis pri vytvareni...
mat
Cody

klient se může podívat na statistiky přímo na toplistu... stačí dát odkaz třeba typu: "statistiky webu počítá <a>Toplist</a> - v odkazu bude adresa podrobných statistik tvého webu přímo an toplistu
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0