Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Richardino Profil |
#1 · Zasláno: 16. 3. 2015, 14:23:32
Ahoj chlapi, chtěl bych vědět, jak umístím na svůj web systém, který umožní platit skrz údaje z platební karty. Nejsem v tom vůbec zběhlý. Díky.
|
||
MartinJ Profil * |
#2 · Zasláno: 16. 3. 2015, 14:30:33
Ahoj, tohle by tě mohlo zajímat : http://www.platiti.cz/
|
||
anonymníí Profil * |
#3 · Zasláno: 16. 3. 2015, 14:50:38
Spam? Neptá se, kde si zaplattit službu, ale jak na to.
|
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 16. 3. 2015, 15:06:40
anonymníí:
„Neptá se, kde si zaplattit službu, ale jak na to.“ Tím, že si zaplatí službu. Vytvářet vlastní bránu pro platby kartou je nereálné. V první řadě je potřeba někdo, kdo zajistí realizaci těch transakcí, tj. banka nebo PayPal a podobně. Ti nejspíš budou mít nějakou vzorovou implementaci napojení na jejich platební bránu. Pokud by mi to nebylo jasné, najal bych někoho, kdo tomu rozumí. U platební brány bych opravdu na nějakou lidovou tvořivost nespoléhal. |
||
Richardino Profil |
#5 · Zasláno: 16. 3. 2015, 16:10:18
Pokud si budes provádět platby přes paypal, tak stačí jen uvést mail, nebo se pletu? Pukud chceš platit s údaji na kartě, potřebuješ asi jejich systém, který to umožní a mě zajímá, kde ho seženu a kolik to stojí.
|
||
Joker Profil |
#6 · Zasláno: 16. 3. 2015, 16:23:02
Richardino:
V případě PayPalu by dokumentace měla být tohle: developer.paypal.com/docs/classic/products |
||
Richardino Profil |
#7 · Zasláno: 16. 3. 2015, 16:40:46
A nemyslíte si, že to bude lidi obtěžovat více? Jít na PayPal , přesunout tam peníze a poté až zaplatit skrz PayPal? Ono platba skrz data na kartě to je hned a dle mého názoru je to rychlejší a nemusí přesouvat peníze na PayPal. Jaký je váš názor na tuto věc??? Jedná se mi o zahraničí.
|
||
Keeehi Profil |
#8 · Zasláno: 16. 3. 2015, 16:55:40
Richardino:
Paypal má i vlastní bránu, kam vyplníš jen údaje o kartě. Existuje celkem dost implementací platebních bran: - Česká spořitelna - PaySec - PayPal - mPeníze - GoPay A asi i další. Nejčastěji se u eshopů setkávám s tou od České spořitelny. Zkušenosti s integrací však nemám ani s jednou. |
||
MartinJ Profil * |
#9 · Zasláno: 16. 3. 2015, 18:13:28 · Upravil/a: MartinJ
anonymníí:
„Spam? Neptá se, kde si zaplattit službu, ale jak na to.“ O žádný spam se nejedná. Nemám s nimi nic společného. Ptal se, na systém, který umožní platit skrz údaje z platební karty. O žádném paypalu nebyla řeč. Čili, jak zmínil Joker, v tomto případě se opravdu lidová tvořivost nevyplácí a je tedy záhodno využít služeb někoho, kdo tomu rozumí. Nelíbí se vám jedna firma, využijte druhou. Richardino: „A nemyslíte si, že to bude lidi obtěžovat více? Jít na PayPal , přesunout tam peníze a poté až zaplatit skrz PayPal? Ono platba skrz data na kartě to je hned a dle mého názoru je to rychlejší a nemusí přesouvat peníze na PayPal. Jaký je váš názor na tuto věc??? Jedná se mi o zahraničí.“ Na paypalu žádné peníze mít nemusíš, vycucne si to samo z ůčtu. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0