21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
james2210
Profil
ahojte , mam jednu otázku ?

neviem či to pôjde tak ako si predstavujem ale je možná spolupráca FileZilla Client a mysql potreboval by som dostat niektore informacie o súbore do mysql

cesta k suboru , velkost , typ , nazov by sa po uspesnom nahrati cez FileZilla Client zapisali do tabulky v mysql

pri beznej velkosti obrazka by som to riesil klasickym upload scriptom ale tie suborý ktorím potrebujem doplnit niektore informacie sa vekľkost pohybu 50- 300MB jedna sa o audio subory

zlozitejsi upload v spolupraci s javascriptom alebo ajax nesom schopny napisat asi sa to cisto cez php spravit neda preto som chcel to spravit cez FileZilla Client nahratie súboru

chcem to sprovoznit hlavne len na localhoste , bude to sluzit hlavne pre moju lepsiu orientaciu na hdd

este jedna vec da sa nejak cez php zistit dlžka audio stopy. neslo by to nejakym podobnym sposobom ako sa da zistit veľkosť súboru...
print "typ: ".$_FILES['nahlad_large_url']['type']
Keeehi
Profil
james2210:
Co jsem tak koukal, tak to nejde. Řešením by bylo spustit nějaký script po dokončení uploadu ale to FileZilla neumí.

zlozitejsi upload v spolupraci s javascriptom alebo ajax nesom schopny napisat
Nic psát nemusíš. Existují hotová řešení která si poradí s velkými soubory.

este jedna vec da sa nejak cez php zistit dlžka audio stopy
Dá. Samotné php to neumí, ale existují jednoduché třídy a projekty kterými tam tu funkčnost dostaneš a nebo to necháš na nějakém externím programu - třeba ffmpeg.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0