Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JunekCZ Profil |
Dobrý den. Potřebuji jestli by mi někdo nevytvořil kód echo po kliknutím na
<a id="package>Zboží</a> . Kód vypíše libovolný text po kliknutí na pole. Zatím to vypadá takto: odkaz
|
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 13. 4. 2015, 11:23:33
Přečti si pravidla a naprav svůj inzerát.
Chybí kontakt Uveď svoji představu o odměně. Z titulku „Echo po kliknutí.“ nešlo rozpoznat, zda jde o nabídku/poptávku, příště na to nezapomeň. |
||
Alphard Profil |
juriad:
S dovolením přesouvám do Jak něco udělat, přijde mi to spíš jako dotaz než inzerát. JunekCZ: Jestli to chcete mít jako inzerát, uveďte kontakt. Keeehi [#8]: To vlákno jsem četl až po přesunu. Tohle vlákno jsem přesunul od ledu, kam ho dal jiriad. Možnost vrácení do kategorie Zakázek pro autora stále platí, stačí uvést kontakt. |
||
JunekCZ Profil |
#4 · Zasláno: 13. 4. 2015, 11:27:04
Dobrá, budu to mít tady. Jeden uživatel mi doporučil, ať dám toto téma do inzerátů. Děkuji.
|
||
mimochodec Profil |
#5 · Zasláno: 13. 4. 2015, 13:12:03
JunekCZ:
„Kód vypíše libovolný text“ Co znamená "vypíše"? Má ho zobrazit jako hlášku prohlížeče (alert) nebo ho má vložit do nějakého prvku (div, span, atd)? |
||
JunekCZ Profil |
#6 · Zasláno: 13. 4. 2015, 13:51:12
mimochodec:
Vloží ho funkcí echo do divu. |
||
juriad_ Profil * |
#7 · Zasláno: 13. 4. 2015, 13:57:56
Je ti doufám jasné, že echo - konstrukt v PHP zafunguje dříve než se stránka zobrazí. Jedině bys mohl stranku refreshnout, ale tuším, že to není, to co chceš.
Pokud bys chtěl v rámci aktuální stránky někam něco při kliknutí zapsat, tak k tomu slouží JavaScript. V nejjednodušší podobně to může být třeba: document.getElementById('kam').innerHTML = 'neco'; |
||
Keeehi Profil |
#8 · Zasláno: 13. 4. 2015, 13:59:57
Alphard:
Podle Rámečky s a:hover to jasně spadá do Práce a zakázky. To že při zakládání inzerátu v té kategorii nesplnil všechny náležitosti je vě druhá. |
||
IdemeNaHavaj Profil |
#9 · Zasláno: 13. 4. 2015, 14:03:51
JunekCZ:
http://kod.djpw.cz/jjmb |
||
JunekCZ Profil |
#10 · Zasláno: 15. 4. 2015, 19:01:40
Dobře, vše funguje, děkuji. Prosím o lock.
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0