Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
PIXELIUS Profil |
#1 · Zasláno: 24. 6. 2015, 22:32:54
Dobrý den.
Chci se zeptat zda někdo neví proč se tento jev děje a jak jej opravit/změnit. Mám problém na této ukázce Ukázka webu aby když zmenšíte velikost stránky nebo si web promítnete na FullHD monitoru aby velikost menu zůstala stejná. Sami vidíte že když stránku zmenšíte tak i položky menu se jakoby zmenši a posunou vlevo. Rád bych aby menu zůstalo automaticky na středu a tím se vše vyřešilo. PS: K chybám, které tam jistě jsou s etaky můžete vyjadřovat a pokusím se je upravit zda to bude v mé moci. Budu Vám moc vděčný dekuji. |
||
BitaSk Profil |
#2 · Zasláno: 25. 6. 2015, 09:15:06
PIXELIUS:
Pokud nechcete aby menu měnilo rozměry, nesmí být v %. #menu {display:table;margin:0 auto; border: 1px solid black; width: 325px; text-align: center;} a {text-decoration: none; font-size: 14pt;} a následně ukázka |
||
PIXELIUS Profil |
#3 · Zasláno: 25. 6. 2015, 12:28:21
Spíše mi jde o to aby se jakoby neposunovalo doleva když ho oddálím. na HD monitoru to mám pěkně na střed ale ve fullHD to opět vidím vlvo a menuitemy nevyplňuji plně #menu kde mám myslím i v této verzi pěvně danou šířku width: 50%;
Ve vaší ukázce se menuitemy zase řadí doleva při oddálení. Nevím jak je mít vždy na středu i #menu tak menuitemy v něm. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0