Autor Zpráva
ikre
Profil *
Ahoj,

V PHP se skoro nevyznám, tak bych potřeboval poradit.

mám webcameru a její obrázek je dostupný https://www.jablotool.com/Components/EYE02/StoredImage.ashx?id=JWB3C1LYH4&index=1
Potřeboval bych nějaký script co bych nahrál na náš hosting a ten ukládal snímky do nějaké složky. Spouštěl bych to přes CRON co 5 minut.
Nebo poradíte něco jiného?

Dík
ikre
Keeehi
Profil
<?php
file_put_contents("directory/".date("Y-m-d-h-i-s").".jpg", file_get_contents("https://www.jablotool.com/Components/EYE02/StoredImage.ashx?id=JWB3C1LYH4&index=1"));

Toto když spustíš, tak to stáhne co je aktuálně na té URL a uloží do adresáře directory jako soubor se jménem aktuálního dnů a času - RRRR-MM-DD-HH-MM-SS.jpg.
ikre
Profil *
Keeehi:
Děkuji moc, už to maká :-)

ikre

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0