Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Michales Profil |
Přeji hezký den.
Chtěl bych se zeptat jestli je nějaká možnost udělat následující a jak. Předem říkám že jsem na api youtube koukal ale rozumnej z toho nejsem. Mám v db uložená jména interpretů + názvy skladeb. Nyní bych chtěl pomocí scriptu vytáhnout tyto údaje z db a vyhledat na youtube a následně zobrazit v přehrávači na mém webu.(samozřejmě data z db vytáhnout umím) Takže na mém webu bude přehrávač, a do něho pomocí scriptu bych vložil video které se vyhledá na youtube pomocí údajů z databáze. Lze něco takové vůbec stvořit? Popřípadě jak by jste na to šli vi? Budu rád za každou radu, popřípadě pomoc. Děkuji. |
||
jzikes Profil * |
#2 · Zasláno: 9. 7. 2015, 22:23:07
Zdravím,
nic podobného jsem nikdy nezkoušel, ale zní to zajímavě. Já bych to asi obešel tak, že bych do databáze rovnou přiřadil odkaz na video :D Jinak našel jsem jedno video na youtube.. Moc jsem ho nezkoumal, ale po menší úpravě by to možná dělalo přesně to, co si chtěl. Snad ti to pomůže. https://www.youtube.com/watch?v=-vH2eZAM30s -jz |
||
Michales Profil |
#3 · Zasláno: 10. 7. 2015, 04:30:11
jzikes:
Funguje naprosto perfektně. Moc děkuji |
||
jzikes Profil * |
#4 · Zasláno: 10. 7. 2015, 08:41:39
Nemáš zač.
-jz |
||
Časová prodleva: 10 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0