Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
miropiro Profil |
#1 · Zasláno: 17. 7. 2015, 12:26:58
Dobrý den, už asi dvě hodiny se lopotím s firemní stránkou, kterou předělávám. Mám separovaný header.php, ve kterém jsem definoval menu. A zde je problém. U předchozí stránky, tj. http://www.rhone-web.ch/lambda/ kterou jsem předělával, je v menu jen text. Odkazy na E-shop a sociální sítě jsou pod tím menu. Já bych ale chtěl zkusit změnu a sice u této stránky docílit toho, že budou doprostřed zarovnané i tři ikony na sociální sítě. Zatím se však tyto ikony tváří tak, že jejich horní část začíná na horním okraji písmen. Přitom logo vlevo je zarovnané v pořádku. A už vážně nevím, jak správně definovat vlastnosti tak, aby vše bylo zarovnané do vertikálního středu. Zkoušel jsem i definovat last-child, ale nepomohlo mi to.
|
||
tiso Profil |
#2 · Zasláno: 17. 7. 2015, 13:33:28
Rýchla oprava:
... li{pading: 11px ...;} ... a{line-height: 25px;/*vyska obrazka*/} Lepšie by bolo to prerobiť. |
||
miropiro Profil |
#3 · Zasláno: 17. 7. 2015, 13:45:02
tiso:
Teď asi moc nechápu, kam doporučíte mi vložit tyto úpravy? V css souboru mám: navi ul li{ float:left; display:inline-block; padding:16px 12px 13px; list-style-type: none; position:relative; border-right: 0px dotted #CCC; } #navi ul li:first-child{ float:left; display:inline-block; padding:7px 12px 20px; list-style-type: none; position:relative; border-right: 0px dotted #CCC; border-left: 0px dotted #CCC; } |
||
tiso Profil |
#4 · Zasláno: 17. 7. 2015, 14:50:13
#navi ul li{padding:11px 12px 13px;} #navi a{line-height: 25px;} |
||
miropiro Profil |
#5 · Zasláno: 17. 7. 2015, 15:33:07
tiso:
Díky moc, pomohlo to. Už to vypadá lépe :) |
||
Časová prodleva: 10 let
|