Autor Zpráva
david_UTD
Profil
Ahoj, mám problém s podmínkou IF... Mám odpočet, ale potřebuji aby, když bude zbývat např. (0d 1h 54m 45s) dny zmizely... Vše jde jak má, mizí dny, hodiny... Ale když použiju stejnou podmínku i na minuty, tak je chyba... :(

Díky předem

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> 
var timerID = null; 
var timerRunning = false; 
function showtime() { 
today = new Date(); 
BigDay = new Date("august 20, 2015, 16:25:00") 
msPerDay = 24 * 60 * 60 * 1000 ; 
timeLeft = (BigDay.getTime() - today.getTime()); 
e_daysLeft = timeLeft / msPerDay; 
daysLeft = Math.floor(e_daysLeft); 
e_daysLeft = timeLeft / msPerDay; 
daysLeft = Math.floor(e_daysLeft); 
e_hrsLeft = (e_daysLeft - daysLeft)*24; 
hrsLeft = Math.floor(e_hrsLeft); 
minsLeft = Math.floor((e_hrsLeft - hrsLeft)*60); 
hrsLeft = hrsLeft; 
e_minsLeft = (e_hrsLeft - hrsLeft)*60; 
secLeft = Math.floor(e_hrsLeft); 
secLeft = Math.floor((e_minsLeft - minsLeft)*60); 
secLeft = secLeft;
 
if(daysLeft==0){  
Temp3=+hrsLeft+'h '+minsLeft+'m '+secLeft+'s';
}
else{
Temp3=+daysLeft+'d '+hrsLeft+'h '+minsLeft+'m '+secLeft+'s'; 
}
if(hrsLeft==0){  
Temp3=+minsLeft+'m '+secLeft+'s';
}
else{
Temp3=+hrsLeft+'h '+minsLeft+'m '+secLeft+'s'; 
}



document.getElementById('vysledek').innerHTML = Temp3;
timerID = setTimeout("showtime()",1000); 
timerRunning = true; 
}

 
var timerID = null; 
var timerRunning = false; 
function stopclock () { 
if(timerRunning) 
clearTimeout(timerID); 
timerRunning = false; 
} 
function stopClock() { 
stopclock(); 
return; 
} 
function startclock () { 
stopclock(); 
showtime(); 
}  
</script> 

<p align="center"><center> 
<p><form name="frm" id="timer"><span id="vysledek" </span></form></p>
mimochodec
Profil
A podmínku pro minuty máš kde?

Kromě toho: Tři stejně pojmenované funkce stopclock určitě nejsou v pořádku.


Taky mě zaujal operátor =+. To funguje?
david_UTD
Profil
Podmínka s minutami je smazaná... Byla napsaná stejně jako předchozí podmínky pro hodiny a dny... Doufal jsem spíš, že dostanu radu... Jsem amatér a nevím si rady
juriad
Profil
Ukázka, jak to dělat pořádně. Tedy ten výpočet a formátování času (5. - 33. řádek tvého kódu), nic jiného (časovač) to neřeší. Snad to dokážeš zakomponova.
Živá ukázka

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: