Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
david_UTD Profil |
#1 · Zasláno: 25. 8. 2015, 13:16:06
Ahoj, mám problém s podmínkou IF... Mám odpočet, ale potřebuji aby, když bude zbývat např. (0d 1h 54m 45s) dny zmizely... Vše jde jak má, mizí dny, hodiny... Ale když použiju stejnou podmínku i na minuty, tak je chyba... :(
Díky předem <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> var timerID = null; var timerRunning = false; function showtime() { today = new Date(); BigDay = new Date("august 20, 2015, 16:25:00") msPerDay = 24 * 60 * 60 * 1000 ; timeLeft = (BigDay.getTime() - today.getTime()); e_daysLeft = timeLeft / msPerDay; daysLeft = Math.floor(e_daysLeft); e_daysLeft = timeLeft / msPerDay; daysLeft = Math.floor(e_daysLeft); e_hrsLeft = (e_daysLeft - daysLeft)*24; hrsLeft = Math.floor(e_hrsLeft); minsLeft = Math.floor((e_hrsLeft - hrsLeft)*60); hrsLeft = hrsLeft; e_minsLeft = (e_hrsLeft - hrsLeft)*60; secLeft = Math.floor(e_hrsLeft); secLeft = Math.floor((e_minsLeft - minsLeft)*60); secLeft = secLeft; if(daysLeft==0){ Temp3=+hrsLeft+'h '+minsLeft+'m '+secLeft+'s'; } else{ Temp3=+daysLeft+'d '+hrsLeft+'h '+minsLeft+'m '+secLeft+'s'; } if(hrsLeft==0){ Temp3=+minsLeft+'m '+secLeft+'s'; } else{ Temp3=+hrsLeft+'h '+minsLeft+'m '+secLeft+'s'; } document.getElementById('vysledek').innerHTML = Temp3; timerID = setTimeout("showtime()",1000); timerRunning = true; } var timerID = null; var timerRunning = false; function stopclock () { if(timerRunning) clearTimeout(timerID); timerRunning = false; } function stopClock() { stopclock(); return; } function startclock () { stopclock(); showtime(); } </script> <p align="center"><center> <p><form name="frm" id="timer"><span id="vysledek" </span></form></p> |
||
mimochodec Profil |
#2 · Zasláno: 25. 8. 2015, 14:03:14 · Upravil/a: mimochodec
A podmínku pro minuty máš kde?
Kromě toho: Tři stejně pojmenované funkce stopclock určitě nejsou v pořádku. Taky mě zaujal operátor =+ . To funguje?
|
||
david_UTD Profil |
#3 · Zasláno: 27. 8. 2015, 11:20:58
Podmínka s minutami je smazaná... Byla napsaná stejně jako předchozí podmínky pro hodiny a dny... Doufal jsem spíš, že dostanu radu... Jsem amatér a nevím si rady
|
||
juriad Profil |
#4 · Zasláno: 27. 8. 2015, 17:25:07
Ukázka, jak to dělat pořádně. Tedy ten výpočet a formátování času (5. - 33. řádek tvého kódu), nic jiného (časovač) to neřeší. Snad to dokážeš zakomponova.
Živá ukázka |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0