Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
jančaaaaa Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 9. 2015, 09:11:01
Nevíte někdo prosím jak předělat klávesnici abych nemusela stále mačkat Ctrl + c nebo Ctrl + v ? Aby se třeba pro kopírování mačkalo jen F1 a pro vložení F2.
|
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 21. 9. 2015, 09:20:12
A chceš aby se to týkalo všech programů v počítači, nebo celého prohlížeče, nebo jen jedné stránky v prohlížeči?
Každé se řeší úplně jinak. |
||
jančaaaaa Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 9. 2015, 09:57:13
No já potřebuji hlavně kopírovat a vkládat v poznámkovém bloku a pak v celém prohlížeči. Klidně ať se to týká celého PC to je jedno. Mám Windows 10
|
||
jančaaaaa Profil * |
#4 · Zasláno: 21. 9. 2015, 12:41:11
Kdyby to šlo změnit pro celej počítač aby to fungovalo v každém programu tak by to bylo SUPER !!!!
|
||
Chamurappi Profil |
#5 · Zasláno: 21. 9. 2015, 13:26:37
Reaguji na jančuuuuu:
Kategorie Jak něco udělat na diskusním fóru o webdesignu slouží pro dotazy z oblasti webdesignu. Tvůj problém je zcela mimo obor… Nevím o tom, že by šly tyto zkratky ve Windowsu globálně změnit. Existují programy, kterými jdou vyrábět makra a zautomatizovat určitou činnost. Pokud trpíš nějakým tělesným postižením (což mi přijde jako jediný rozumný důvod pro změnu zkratek), tak v ovládacím panelu Usnadnění jde nastavit nějaká ta funkce jedním prstem, která usnadňuje stisk klávesových zkratek. Jo a ještě mě napadá, že kromě Ctrl+C a Ctrl+V jde (prakticky všude) používat i Ctrl+Insert a Shift+Insert. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0