Autor Zpráva
danny98
Ahoj všem píšu loginform v napadlo mě dát do Input[type=text] a Input[type=password] , místo textu obrázky, poradili byste mi prosím, jak toho docílit?
mimochodec
co znamená "místo textu obrázky"?
(aha, už rozumím. Poradit neumím, zkusil bych google html form input placeholder image)
danny98
zkoušel ,nakonec jsem na netu po delším čase našel:

.login-block input#username {
    background: #fff url('http://i.imgur.com/u0XmBmv.png') 20px top no-repeat;
    background-size: 16px 80px;
}

.login-block input#username:focus {
    background: #fff url('http://i.imgur.com/u0XmBmv.png') 20px bottom no-repeat;
}

.login-block input#password {
    background: #fff url('http://i.imgur.com/Qf83FTt.png') 20px top no-repeat;
}

.login-block input#password:focus {
    background: #fff url('http://i.imgur.com/Qf83FTt.png') 20px bottom no-repeat;
}
Chamurappi
Reaguji na dannyho98:
To ti bude fungovat špatně. Pokud se má obrázek opravdu chovat jako placeholder, tak by měl být skrytý ve dvou stavech: při focusu a při vyplnění. Uvedený kód očividně řeší jen ten focus.

Vůbec mě nenapadá, jaký smysl by měl placeholder u hesla. Dělat jakékoliv ukázky hesla je škodlivé. A jestli tam chceš narvat popisek, tak to je jednak proti logice placeholderů, jednak proti použitelnosti… protože popisek nechce uživatel nikdy skrýt.
danny98
Chamurappi:

Vím, ale nakonec to nechám takto:

yadi.sk/i/INtruhIBjNn8z

PS: Místo zelené příjde pozadí z photoshopu:)
Bubák
Chamurappi:
To ti bude fungovat špatně.
Možná chtěl něco takového, přidaní obrázkové opičárny:
Živá ukázka
Odkaz
danny98
Bubák:
,,Možná chtěl něco takového, přidaní obrázkové opičárny:"

myslel, jsem po kliknutí na input, zmizení obrázku... ale udělal jsem to jednodušeji

Co si o tom myslíte? Co bych měl změnit?
yadi.sk/i/qx5gUSthjNoys
Tomáš123
danny98:
Co bych měl změnit?
Červené písmo.

PS: Místo zelené příjde pozadí z photoshopu:)
To je ono?

Celé sa mi to nepáči, ale neviem, čo konkrétne to kazí. Nadpis je príliš hore (malé odsadenie).
danny98
tak takhle je to final, časem až bude víc času, poprosím někoho o pozadí (Neumím s photoshopem)

Final: yadi.sk/i/qx5gUSthjNoys

EDIT: ten černej obdelník není v css, ale dokreslenej v malování, postoval jsem to na facebook...
Chamurappi
Reaguji na dannyho98:
Disk cannot be opened because your browser is out of date. Install Yandex.Browser
Hm, jasně…
Nevím, co to je za službu, ale nebude to nejspíš ani živá ukázka, ani obrázek, takže ji zařazuji mezi ostatní zakázané filehostingy typu Ulož.to a spol., kde má poskytovatel služby nějaké postranní úmysly (v tomto případě vnucovat prohlížeč).
danny98
Chamurappi:
Ya. Disk nefunguje na IE8 a IE9 Yandex počítá už spíš s IE11 a novým chrome, operou a firefoxem. Proč Yandex.Browser, nebudou logicky dávat linky na ostatní browsery, když maj svůj. Kdybych měl svůj browser, tak na radiodb.tk hodím stop.html a tam radši hodím link na stažení svýho browseru v mým případě by bylo nejlepší IE8 a 9 zakázat. Stránka je rozsypaná a audio tag tam prostě nefunguje. V případé ya.disku je to rozsypaná page, nefunkční animace a padání starších IE.
Tomáš123
danny98:
Tu nejde o to, že Yandex propaguje svoj prehliadač, ale o to, že otravne propaguje.

v mým případě by bylo nejlepší IE8 a 9 zakázat
Ešteže sa tvojimi prípadmi nikto neriadi.
Bubák
danny98:
Ya. Disk nefunguje na IE8 a IE9
Divná služba, co neumí zobrazit obrázek ve starším prohlížeči, Chamurappi chtěl jen vidět tebou uložený obrázek, nepotřeboval využívat celé spektrum služeb Yandex Disku.
Keeehi
danny98:
On o tom málokdo ví, ale diskuse má vlastní obrázkové uložiště. img.djpw.cz
mimochodec
V kategorii "nejlépe zapamatovatelný název" se na předních místech drží nahraj.to.
danny98
Tomáš123:
Myslel na svým webu, říkám, že můj web je na IE8 rozsypanej a nefunguje mi player...
Keeehi
danny98:
No a čí je to chyba? Stránky se dají vytvořit tak, aby rozsypané nebyly.
Chamurappi
Reaguji na dannyho98:
Ya. Disk nefunguje na IE8 a IE9
Ty nemám :-)

Kdybych měl svůj browser, tak na radiodb.tk hodím stop.html a tam radši hodím link na stažení svýho browseru
Čímž bys také ztratil zbytky důvěryhodnosti. Stránky, které mi řeknou, že si musím nainstalovat speciální program, abych je viděl, jsou většinou nebezpečné.

V případé ya.disku je to rozsypaná page, nefunkční animace a padání starších IE.
Nic ti nebrání nahrávat své obrázky někam, kde tyto moderní překážky nemají. Pak bys měl šanci dozvědět se názor na svůj obrázek (který jsem doposud neviděl) a nemusel bys rozebírat názory na Yandex Disk a na prohlížeče.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0