Autor Zpráva
Nuimi
Profil
Dobrý den, mám malý problém, potřeboval bych zobrazovat obrázky pomocí databáze (uložit si nějak cestu do databáze, aby se mi pak když tu cestu zavolám zobrazily obrázky.
A já bych potřeboval poradit jak přidám tu cestu do DB aby to fungovalo
Taps
Profil
Nuimi:
jak ypadá tvůj dosavadní skript?
sitole
Profil
Nuimi:
Tak jistě máš nahrávací PHP skript a po místa kam nahráváš soubor se uloží složky. Tedy adresa obrázku bude http://domena.cz/file/img/bla.png tak si do DB uložíš jen file/img/bla.png a při vypsání přidáš doménu. To pro případnou změnu domeny, aby jsi nemusel přepisovat záznam, ale jen ovlivnit vypsání. Pro víc informací nám musíš ukázat skript.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: