Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Vendy Profil |
#1 · Zasláno: 12. 10. 2015, 10:22:33
Dobrý den a ahoj,
prosím o rady, jak nastavím v kalendáři barvy pro konkrétní části - nějak se mi nedaří to najít: Víkend - oblast víkendů bych chtěla přebarvit do nějaké světle zelené, ale nedaří se mi v CSS najít, kde to lze upravit. Akce - dny, v nichž se odehrávají nějaké akce, se momentálně v kalendáři zobrazuji černou barvou. Myslím si, že se toto ovlivňuje v části kódu .mc-main .has-events .mc-date { Potíž je, že každá kategorie akce má svou barvu a to tento kalendářík zobrazit neumí (řeším toto téma zde: Definování kategorií v kalendáři skrze CSS). Bude tedy zřejmě lepší cestou dát dnům, kdy se děje nějaká akce, jinou barvu, či ještě lépe drobnou ikonku. A s tím si nějak nevím rady. Co, kam, jak... Náhled lze vidět na testovacích stránkách Předem děkuji za každou radu, Vendulka |
||
mimochodec Profil |
#2 · Zasláno: 12. 10. 2015, 10:44:48
Vendy:
<td class="no-events po past-day past-date day-with-date"> <td class="no-events Út past-day past-date day-with-date"> <td class="no-events st past-day past-date day-with-date"> <td class="no-events Čt past-day past-date day-with-date"> <td class="no-events pá past-day past-date day-with-date"> <td class="no-events so past-day past-date weekend day-with-date"> <td class="no-events ne past-day past-date weekend day-with-date"> Nastav barvu třídě "weekend". |
||
Vendy Profil |
mimochodec:
Aha, tak jsem to odhadla dobře. Děkuji :) Již vyřešeno pomocí člověka zvenčí. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0