Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Martin Adámek Profil |
#1 · Zasláno: 12. 10. 2015, 22:32:57
Nevíte někdo, jak nakódovat frontend webu tak, aby na něm FF zobrazil tlačítko pro zobrazení režimu čtečka?
U některých webů mi FF režim čtečka nabízí, u některých ne. Co mám udělat v kódu webu, aby u mého webu FF čtečku nabízel? ( Asi neumím Googlit, ale ani s několikaměšíční pauzou jsem nic nenašel. Max. se někde řeší, jak to zakázat nebo povolit nastavením v prohlížeči, ale mě to zajímá na straně webu. Logicky bych čekal, že když mám už roky nasazen standardní mikroformát <div id="main">, tak by to mohlo fungovat. Ale nefunguje. ) Díky. |
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 13. 10. 2015, 11:42:06
mxr.mozilla.org/mozilla-release/source/toolkit/components/reader/ReaderMode.jsm
To by měl být zdrojový kód té čtečky. Jen letmým pohledem na komentáře jsem zjistil, že to nezobrazuje čtecí mód pro zařízení s malou pamětí a na stránkách, kde je spousta elementů. To co asi ty chceš podrobně prozkoumat bude metoda isProbablyReaderable u které se zdá že by mohla určovat, zda se mód pro čtení má nemo nemá zobrazit. |
||
Martin Adámek Profil |
Takhle narychlo se jeví jako pravděpodobné, že u mě bude příčinou to velké množství elementů.
Zběžně jsem do toho zdrojáku kouknul a zjistil, že teď z něj nic nevykoukám, tak to zkusím pozdějš za větší bdělosti, ale asi to bude tou složitostí stránky. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0