Autor Zpráva
marian34
Profil
Toto mám vložené v stránke,teda userconfig.html sa aktualizuje len po refresh tej stránky:
<a href="./userconfig.html" target="_blank"><FONT COLOR="blue">&nbsp;&nbsp;&nbsp;--userconfig--</FONT></a>
</form>
<?php
$test = file_get_contents( "http://127.0.0.1:8090/userconfig.html");
file_put_contents('./userconfig.html', $test);
?>
Ako to spraviť,aby sa userconfig.html aktualizoval po kliku na "userconfig",prípadne po refresh stránky userconfig.html?
Joker
Profil
Mělo by stačit tak, jak je to napsané.
Při každém načtení toho skriptu se obnoví ten soubor.
marian34
Profil
Ale ten script sa načíta len pri refresh tej "hlavnej" stránky.Potreboval by som,aby sa ten script aktualizoval aj tak,ako som popisoval.Teda bez toho,aby som musel robiť refresh "hlavnej" stránky.
Keeehi
Profil
Popiš to prosím znovu a tentokrát srozumitelně.
Fisir
Profil
Reaguji na mariana34:
Buď by stránka http://127.0.0.1:8090/userconfig.html musela dát stránce ./userconfig.html nějak vědět, že se aktualizovala a podle toho by se aktualizovala i stránka ./userconfig.html, což se dá provést jedině v případě, že máš nad stránkou http://127.0.0.1:8090/userconfig.html kontrolu.
Jinak budeš muset použít cron a pravidelně kontrolovat, zda se stránka http://127.0.0.1:8090/userconfig.html nějak nezměnila a v případě, že ano, tak provést aktualizaci stránky ./userconfig.html.

Zkusil bych zapracovat na tvém projevu, není ti rozumět.
marian34
Profil
Zatial som to spravil týmto:
<meta http-equiv="refresh" content="10">
aj keď by stačilo robiť refresh len toho php scriptu.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: