Autor Zpráva
Nuimi
Profil
Nahrávám do složky soubory. A potřeboval bych smazat vzdy bud pdf nebo zip, pdf je v dane slozce a zip je jeste v dalsi slozce, ale nevim jak je smazat.
Jednoduse mam slozku soubory zde je slozka uzivatele ve slozce je pdf a slozka se zip
zip=soubory/uzivatel_jm/nazevslozky/slozka/soubory
       pdf=soubory/uzivatel_jm/nejake.pdf
zkousel jsem unlink() ale nevim jak presne funguje. Nevite jak to mam udelat??
Keeehi
Profil
unlink("soubory/uzivatel_jm/nazevslozky/slozka/soubory.zip");
unlink("soubory/uzivatel_jm/nejake.pdf");
Je to jednoduché, prostě tam zadáš celou cestu až k těm souborům.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: