Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
epox667 Profil |
#1 · Zasláno: 28. 11. 2015, 19:12:49
Zdravíčko,
sháním radu, vytvářím pro SDH časomíru na sporty. Po stránce elektrotechnické vše v pořádku, ale mám problém se softwarem. Původně jsem chtěl časomíru naprogramovat ve Visual Basic 6 nebo Pythonu, ale přešel jsem k webovému prostředí. Potřebuju poradit jak zkloubit php a javascript tak aby se mi pomocí klávesy např. mezerníku spustila časomíra (to mám) mezerníkem jí i zastavíme a nebo delete vynuluju. Vše funguje, ale potřeboval bych udělat mezi čas, tzn. aby se mi naměřená hodnota vypsala pod stopky do třeba do tabulky, a stopky jeli dál a šel by změřit i druhý "mezi čas". Moc vám děkuji. <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250"> <script language="JavaScript"> <!-- ms=0; stav=0; function startstop() { if (stav==0) { stav=1; then=new Date(); then.setTime(then.getTime()-ms); }else { stav=0; now=new Date(); ms=now.getTime()-then.getTime(); document.stopky.cas.value=ms/1000; } } function vynuluj() { stav=0; ms=0; document.stopky.cas.value=""; } function zobraz() { setTimeout("zobraz();",10); if (stav==1) { now=new Date(); ms=now.getTime()-then.getTime(); document.stopky.cas.value=ms/1000; } } function fun() { st=document.write(document.stopky.cas.value); } // --> </script> </head> <body OnLoad="zobraz()"> <form name="stopky"> Uplynulý čas: <input type="text" name="cas" size="8"> <p> <input type="button" value="Štart / Stop" onClick="startstop()"> <input type="button" value="Vynuluj" onClick="vynuluj()"> </form> <p >1. čas:</p> </body> |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0