Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
PeterCooon Profil |
#1 · Zasláno: 12. 12. 2015, 10:41:14
Zdravím.
Mám na wedosu spuštěný malý eshop na opencart systému a snažím se rozjet ještě druhý na stejném hostingu, pouze na jiné dom=ně s jiným obsahem. Do složky domains jsem vytvořil složku, nahrál instalační soubory, v administraci wedosu doménu nastavil jako alias, ale když na doménu najedu napíše se smyčka při přesměrování a: http://domena.cz/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/install/index.php Můj htaccess: # Prevent Directoy listing Options -Indexes # Prevent Direct Access to files <FilesMatch “.(tpl|ini|log)”> Order deny,allow Deny from all </FilesMatch> # SEO URL Settings RewriteEngine On # If your opencart installation does not run on the main web folder make sure you folder it does run in ie. / becomes /shop/ RewriteBase / RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php?route=feed/google_sitemap [L] RewriteRule ^googlebase.xml$ index.php?route=feed/google_base [L] RewriteRule ^heureka.xml$ index.php?route=feed/heureka_cz [L] RewriteRule ^zbozi.xml$ index.php?route=feed/zbozi_cz [L] RewriteRule ^download/(.*) /index.php?route=error/not_found [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*.(ico|gif|jpg|jpeg|png|js|css) RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA] RewriteEngine On # cele domeny (aliasy) RewriteCond %{REQUEST_URI} !^domains/ RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/domains/ RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?(.*)$ RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}/domains/%2 -d RewriteRule (.*) domains/%2/$1 [DPI] # subdomeny (s nebo bez www na zacatku) RewriteCond %{REQUEST_URI} !^subdom/ RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/subdom/ RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?(.*)\.([^\.]*)\.([^\.]*)$ RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}/subdom/%2 -d RewriteRule (.*) subdom/%2/$1 [DPI] # aliasy - spravne presmerovani pri chybejicim / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^domains/[^/]+/(.+[^/])$ /$1/ [R] # subdomeny - spravne presmerovani pri chybejicim / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^subdom/[^/]+/(.+[^/])$ /$1/ [R] |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0