Autor Zpráva
ubnt
Profil *
Zdravím ve spolek a prosím o radu. Mám připraven webový formulář, který odesílám pomocí PHP funkce mail(). Všechno mi funguje bez problémů. Teď akorát řeším to, jak udělat následující: mám printscreen, který vložím do pole ve formuláři (ctrl+v) a dám "Odeslat". Ale teď si nevím rady, jak toto zpracovat. Hodilo by se mi obrázek uložit pod daným názvem na server, pojmenovat dle daných pravidel a odeslat e-mailem jako přílohu.

Je toto řešitelné?

Děkuji za rady!
mimochodec
Profil
ubnt:
mám printscreen, který vložím do pole ve formuláři (ctrl+v)

Nerozumím. Formulářem můžeš poslat text nebo soubor - pomocí input type=file. Co to je za pole, do kterého vkládáš ten "printscreen"? A jak se v něm to vložení projevuje?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: